Loading...

Katrienekespad

13.4 km • Zemst

7390 2 4/5

13.4 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Toerisme Zemst

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Humbeeksebaan 77, 1980 Zemst-Laar

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is niet bewegwijzerd. Gebruik een GPS-toestel of onze app om de route te volgen.

5m 5m 5m 5m
© VVV Toerisme Zemst

Icoon beschrijving route beschrijving

Bos-van-Aavoetweg:

'Sentier 110 à à Boschweg', 'Sentier de celui de Kleinboschvoetweg à Hombeeck'. De 'Bos van Aavoetweg' start officieel in het 'Bos van Aa', maar dat gedeelte is helemaal afgesloten en verdwenen. De 'Bos van Aavoetweg' liep vanuit het midden van het ‘Bos van Aa’ tot aan de 'Katrienekesbrug'. De naam van de brug refereert naar Trieneke een dametje die daar destijds in de buurt woonde, waarschijnlijk beginjaren 1900.

Deze mooie trage wegenlus vertrekt in Zemst, bestaat voor 61% uit trage wegen en meet 13,4 km in de natuur.

Deze route heeft 2 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 6 maart 2022 door Marc VervaetAls ochtendwandeling gedaan. Gelukkig was de ondergrond nog bevroren of er was op sommige plaatsen geen doorkomen aan. De schade van de voorjaarsstorm dwarsboomde her en de weg. Beter te bewandelen na een langere periode van droogte.

maandag 3 mei 2021 door K.S.Mooie wandeling en dit alles op een vlak parcours. Wel jammer dat je via gps moet wandelen. Deze wandeling is niet bewegwijzerd, ook al kom je onderweg knooppuntpaaltjes tegen.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.