Loading...

Ter Lindenpad

6.6 km • Edegem

Icoon officiële route officiële route

1.0741 2 3.5/5

6.6 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Drie Eikenstraat 1, 2650 Edegem

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route Ter Lindenpad Sfeerbeeld 2 van route Ter Lindenpad
© Toerisme Provincie Antwerpen

Icoon beschrijving route beschrijving

Natuur en erfgoed: het Terlindenpad in Edegem combineert moeiteloos beide.

Absolute blikvanger vormt kasteeldomein Hof ter Linden, een prettige oase voor wandelaars in de verrassend groene Zuidrand. Via bospaadjes, trage wegen en een houten vlonderpad van maar liefst 250 meter gaat het richting Fort 5, onderdeel van de 19de-eeuwse verdedigingsgordel rond Antwerpen. Je passeert ook een avontuurlijk speelbos, een fruitpluktuin en uitnodigende picknickplekjes.

Extra wandeltips en toeristische info op www.dezuidrand.be.

Deze route heeft 2 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 5 februari 2022 door H.M.Door de regen en dus de modder is de eerste 200m nauwelijks bewandelbaar, zelfs gevaarlijk. Ik denk niet dat de route te volgen is door middel van de eigen bewegwijzering !! Met de app en GPS van de Wandelknooppunten is het ons toch gelukt. Het is inderdaad een schitterende wandeling.

maandag 12 april 2021 door Albert JanssensDe wandeling loopt niet door het bostulpenpad (werken) zoals op kaart. Er is een omweg voorzien waardoor je veel groen mist. wij waren effen de weg kwijt, maar met de app van wandelknooppunt.be terug op juiste pad geraakt.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.