Loading...

De Gezondste Wandeling

6.9 km • Hoeilaart

2690 0 0/5

6.9 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Toerisme Hoeilaart

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Sport en Jeugdsite Koldam, Koldamstraat 9A, 1560 Hoeilaart

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is niet bewegwijzerd. Gebruik een GPS-toestel of onze app om de route te volgen.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Hoeilaart

Icoon beschrijving route beschrijving

Op ‘De gezondste wandeling!’ kan je elke drie maanden een nieuw thema ontdekken. Deze interactieve wandeling bestaat uit zeven haltes die elk een QR-code bevatten. Scan de QR-code, luister of kijk naar verschillende geluid- en beeldfragmenten en lees de leerrijke tips terwijl je verder wandelt.

Vanaf maart staat de Gezondste Wandeling in het thema van de invloed van sociale media op onze gezondheid. Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons dagdagelijks leven. Met jouw smartphone ben je tegenwoordig overal, altijd en met alles en iedereen verbonden.

Ook jongeren spenderen heel wat tijd online. Tijdens deze Gezondste Wandeling staan we even stil bij de invloed van sociale media op onze fysieke en mentale gezondheid. En geven we concrete handvaten mee om jouw digitale balans en deze van je kinderen op peil te houden.

Je kan deze wandeling van zo’n 7 km starten aan Sport en Jeugdsite Koldam. Haal die stapschoenen maar uit de kast!

Deze wandeling wordt aangeboden door afdeling Vrije Tijd van het lokaal bestuur Hoeilaart in samenwerking met Logo Zenneland.

Deze route heeft nog geen beoordelingen. Wees de eerste!
Beoordeel route!

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.