Loading...

Meester Crapswandeling

9.6 km • Zaventem

Icoon officiële route officiële route

8440 3 4.2/5

9.6 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Sint-Pancratiuskerk, Kerkdries, 1933 Sterrebeek (Zaventem)

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten). Je kan een GPS-toestel of onze app gebruiken om de route te volgen via de virtuele knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Lander Loeckx

Icoon beschrijving route beschrijving

Deze wandeling start aan de Sint-Pancratiuskerk te Sterrebeek. Maak kennis met het plateau van Moorsel, een verrassend stukje open ruimte, met prachtige vergezichten en enkele holle wegen. Je loopt langs de historische paardenrenbaan van Sterrebeek, nu een golfterrein.

LET OP: Dit is een wandeling op een virtueel wandelnetwerk. De knooppunten zijn niet bewegwijzerd op het terrein. Volg de 6-hoekige rood-witte bordjes met de naam van de wandeling.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 700
0 km
Afbeelding knooppunt 706
2.3 km
Afbeelding knooppunt 705
2.6 km
Afbeelding knooppunt 432
4.3 km
Afbeelding knooppunt 431
4.8 km
Afbeelding knooppunt 431
4.8 km
Afbeelding knooppunt 23
5.8 km
Afbeelding knooppunt 708
7 km
Afbeelding knooppunt 709
7.4 km
Afbeelding knooppunt 710
8.5 km
Afbeelding knooppunt 700
9.6 km
Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 17 april 2021 door M.V.Leuke route. Twee plaatjes die wel niet zo duidelijk zijn waar het naartoe is, maar toch de juiste weg gevonden. Één stukje is echt wel moeilijk begaanbaar als het nat geweest is, tussen de velden was dat echt een modderpoel die moeilijk toegankelijk was. ‘T is geen te groot stuk en de rest is aangenaam om te wandelen.

zondag 7 maart 2021 door Michel VMVerrassend mooie wandeling in de natuur tussen Sterrebeek en Moorsel. Een goede afwisseling van verhard en onverhard .Ook een deel langs mooie huizen gepasseert .

dinsdag 26 januari 2021 door Maurice CrabbeMooie wandeling vertrekkende van uit het centrum van Sterrebeek richting Moorsel door de velden. Goed begane ondergrond en prachtige zichten.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.