Loading...

Ledebergwandeling

7.2 km • Roosdaal

Icoon officiële route officiële route

8951 3 3/5

7.2 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Ledebergdries, 1760 Pamel (Roosdaal)

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Lander Loeckx

Icoon beschrijving route beschrijving

Wandel van het dorpje Pamel naar het gehucht Kattem door het glooiende Pajotse landschap. De Ledebergwandeling vertrekt aan de woning Borginon om naar het hoogste punt van Roosdaal, de Kluisberg te gaan. Bezoek tijdens deze wandeling ook de mooie kapel van de Heilige Appolonia die dienst doet als parochiekerk en geniet onderweg van prachtige vergezichten.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

maandag 24 mei 2021 door K.V.Mooi maar een beetje teveel asfalt voor mij...

vrijdag 5 februari 2021 door Lieven FagotOverwegend over geasfalteerde wegen of verharde paden, minder dan 1/3 van de wandeling is onverhard (laarzen aangeraden bij regen). Nogal veel langs bebouwing. Als je de verlenging neemt (bewegwijzerd) wordt de wandeling 8 km. Redelijk teleurgesteld: in zo'n mooie streek kan men betere wandelingen uitstippelen, met meer natuur en minder bebouwing.

donderdag 31 december 2020 door Dominique DelplancheZeer groene gevarieerde wandeltocht van kleine 8 km. Veel onverharde paden, dus modder bij regenweer maar je geraakt er door. Mooie vergezichten. Verrassend centrum met grote school in zo'n klein dorp.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.