Loading...

Pol De Montwandeling

7.7 km • Ternat

Icoon officiële route officiële route

7920 2 3.2/5

7.7 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Sint-Remigiuskerk, Pol De Montstraat, 1741 Wambeek (Ternat)

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Vlaams-Brabant

Icoon beschrijving route beschrijving

Vertrek aan het geboortehuis van schrijver en folklorist Pol De Mont (1857-1931) voor een ontdekkingstocht door het dorpje Wambeek. Je komt door het natuurgebied Kouterbroeken en voorbij brouwerij De Troch.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

Deze route heeft 2 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 20 november 2021 door P.D.mooie wandeling, enkele modderstrookjes. Eén signalisatie probleempje. na rechts afslaan nadat je van de kerk komt, neem je de eerste straat rechts en niet rechtdoor zoals aangegeven op de pijl.

zondag 4 oktober 2020 door C.V.De wandeling begint aan de kerk waar je parking hebt. Grotendeels asfaltwegen Je doorloopt deels woonwijken en deels zit je tussen de velden. Er zit 1 klimmetje tussen , maar voor de rest zo goed als plat. Er ontbreekt 1 weg wijzer- onleesbaar (redelijk in begin) - daar moet je naar rechts.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.