Loading...

Knotwilgenwandeling

9.3 km • Ternat

Icoon officiële route officiële route

1.0271 7 4.1/5

9.3 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Cultuurcentrum De Ploter, Kerkstraat 4, 1742 Sint-Katherina-Lombeek

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Regionaal Landschap Pajottenland & Zennevallei

Icoon beschrijving route beschrijving

De knotwilgenwandeling is een prachtige natuurwandeling in de omgeving van Sint-Katherina-Lombeek. Statige knotwilgen begeleiden je op je weg en je snijdt het jonge Hertegembos door. Je komt voorbij kapelletjes en hoeves en hier en daar stoot je op een mooi vergezicht op het Pajottenland.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

Deze route heeft 7 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 7 augustus 2021 door Freddy LeclercqMooie wandelroute, veel natuur, ik had nog niet opgemerkt dat er in mijn buurt zoveel knotwilgen stonden.

zondag 13 december 2020 door S.D.Leuke wandeling, maar beter te doen bij goed weer. T was toch een fameuze modderwandeling!

maandag 23 november 2020 door Antoine HerreboutVandaag bij schitterend herfstweer deze prachtige wandeling gedaan in een heel mooie streek. Het grootste deel van de wandeling gaat door de natuur met wisselend landschap van bos, weilanden en velden alle omzoomd met heel veel knotwilgen.Voor herhaling vatbaar!

zondag 15 november 2020 door M.D.Mooie route !

maandag 26 oktober 2020 door B.K.mooie wandeling door bos en vlakke landschappen

zaterdag 17 oktober 2020 door A.V.Heel mooie wandeling. Bij het terugkeren in St. K. Lombeek moet je het rondpunt naar links op en even verder staat er rechts van de straat een bord (laag tegen de grond) om daar het pad in te slaan.

zaterdag 3 oktober 2020 door C.V.heel mooie route, veel groen, stuk bos, voornamelijk plat

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.