Loading...

De Roze Mars: Ellezelles

7.7 km • Ellezelles

Icoon officiële route officiële route

2.1310 5 2.9/5

7.7 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Plada 2, 7890 Ellezelles

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route De Roze Mars: Ellezelles Sfeerbeeld 2 van route De Roze Mars: Ellezelles Sfeerbeeld 3 van route De Roze Mars: Ellezelles Sfeerbeeld 4 van route De Roze Mars: Ellezelles Sfeerbeeld 5 van route De Roze Mars: Ellezelles Sfeerbeeld 6 van route De Roze Mars: Ellezelles Sfeerbeeld 7 van route De Roze Mars: Ellezelles Sfeerbeeld 8 van route De Roze Mars: Ellezelles Sfeerbeeld 9 van route De Roze Mars: Ellezelles
© Pink Ribbon

Icoon beschrijving route beschrijving

Deze route voert je in een lus door het glooiende landschap van Le Pays des Collines. Tijdens je tocht vind je de kerktoren van Elzele steeds als herkenningspunt terug. Langs je route kom je vele typische landbouwtaferelen tegen, grazende koeien en paarden, mais- en korenvelden, de rust van nieuwe en oude boerderijen en dat alles onder het toeziend oog van een groepje zwaluwen of een buizerd op jacht.Sta af en toe ook even stil bij de vele kapelletjes die je op zowat elke kruising tegenkomt. Net na de start is er een mooie picknickplaats, verscholen achter een bosje te midden van de velden met enkele bomen die beschutting geven voor de zon. En in het dorp van Elzele is er een typisch Waalse friterie, om na de wandeling jong en oud te belonen met onze Belgische aardappeltrots.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 62
0 km
Afbeelding knooppunt 50
0.6 km
Afbeelding knooppunt 57
1.4 km
Afbeelding knooppunt 68
2.1 km
Afbeelding knooppunt 64
4.6 km
Afbeelding knooppunt 65
5.1 km
Afbeelding knooppunt 10
5.9 km
Afbeelding knooppunt 66
6.3 km
Afbeelding knooppunt 67
6.5 km
Afbeelding knooppunt 62
7.8 km
Deze route heeft 5 beoordeling(en).
Beoordeel route!

donderdag 8 oktober 2020 door Ronny Eckerop zondag 03/10 versperde een omgewaaid boompje de wandelweg tussen knooppunten 10 en 66.

maandag 7 september 2020 door evi van cauwenbergheDeze wandeling start aan Plada 2, in Lahamaide, een deelgemeente van Ellezelles. (buurt van kerk Sainte-Marie-Madeleine). Wij stonden eerst aan de kerk van Ellezelles zelf, wat toch nog 8 km verder is dan het startpunt van deze wandeling. Tip: een koekje voor de loslopende jack russell die in mijn vriend zijn schoenen beet. :-)

maandag 7 september 2020 door evi van cauwenbergheKnooppunt 10 ligt in een mooi stukje landelijk gebied. Op het eind van de landweg, ga je naar rechts. Aan de ingang van de weide volg je de prikkeldraad die je links van je houdt. Aan de knotwilgen, blijf je rechtdoor gaan. Je kan de weide 2x over via een opstapje (voorzichtig). Eigenlijk vonden we dit wel het mooiste stukje van de wandeling.

zaterdag 5 september 2020 door Danny Van parysJe kan wel degelijk van knooppunt 65 naar knooppunt 10 hoor, maar dan moet je aan dat 'doodlopende pad' links houden naast de akker doorheen hoog onkruid en dan nog eens door een weide waar je via een bankje over de afsluiting moet kruipen. Niet echt ideaal evenwel...

maandag 24 augustus 2020 door Patrick BralWanneer je aan knooppunt 65 afslaat naar knooppunt 10 toe kom je uit op een doodlopend pad en dien je terug te keren naar knooppunt 65 om daarna verder knooppunt te gaan naar knooppunt 66, knooppunt 10 bestaat niet meer

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.