Loading...

Laarwandeling

11.7 km • Landen

Icoon officiële route officiële route

5190 6 3.6/5

11.7 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Station Ezemaal, Kraanbeekstraat, 3400 Ezemaal (Landen)

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is niet bewegwijzerd. Gebruik een GPS-toestel of onze app om de route te volgen via de virtuele knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Vlaams-Brabant

Icoon beschrijving route beschrijving

Een stevige wandeling brengt je van het dorpje Ezemaal naar Laar en terug, langs mooie holle wegen en de oevers van de Gete. De mooiste holle weg in Brabants Haspengouw is zeker de Via de Longa, met flanken tot wel tien meter hoog.

LET OP: Dit is een wandeling op een virtueel wandelnetwerk. De knooppunten zijn niet bewegwijzerd op het terrein. Volg de 6-hoekige rood-witte bordjes met de naam van de wandeling.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt TP
0 km
Afbeelding knooppunt 638
0.4 km
Afbeelding knooppunt 633
2.3 km
Afbeelding knooppunt 634
4.4 km
Afbeelding knooppunt 626
5.5 km
Afbeelding knooppunt 625
7.2 km
Afbeelding knooppunt 640
9.7 km
Afbeelding knooppunt 639
10 km
Afbeelding knooppunt 637
10.6 km
Afbeelding knooppunt 636
11.3 km
Afbeelding knooppunt TP
11.7 km
Deze route heeft 6 beoordeling(en).
Beoordeel route!

dinsdag 8 augustus 2023 door D.B.Prachtige wandeling met heel veel afwisseling, bossen, velden, vergezichten, dieren. Kortom we love it!! Ook een heel groot pluspunt: veel bankjes en builbakken onderweg, dus ideaal om met de hond te wandelen. Voor ons een dikke 10!

woensdag 15 maart 2023 door P.P.Mooie rustige wandeling met vergezichten, zeker het eerste deel, en het zal nog mooier zijn in enkele weken. Perfect aangeduid ook. Maar... ik heb die wandeling gekozen om snel te kunnen wandelen zonder drassige wegen en het was meteen raak, door werkzaamheden in de eerste strook. Het was ploeteren, ook op sommige verharde wegen.

zondag 10 juli 2022 door N.R.Startpunt ? 50/50 verharde wegen, is teveel. In deze omgeving kan men mooiere wandelingen opmaken zonder de verharde wegen.Verder mooie vergezichten en open velden. Beter afwandelen met GPS.

vrijdag 25 juni 2021 door Luc VancampMooie rustige wandeling, vergezichten over akkers, afwissend toch ook, van alles wat. De misleidende foto, van de vorige recensie is wel degelijk op het einde, in een zeer mooie holle weg. Aanrader !

zaterdag 14 november 2020 door N.C.Deze wandeling is wel bewegwijzerd met 6-hoekige bordjes met opschrift 'Laar' wandelpad.

maandag 28 september 2020 door R.B.mooie, rustige wandeling , lange wegen... foto is een beetje misleidend :)

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.