Loading...

Rillaarse Heuvelswandeling

10.7 km • Aarschot

Icoon officiële route officiële route

10.7 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Sint-Niklaaskerk Rillaar, Diestsesteenweg 1, 3202 Rillaar

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Clickshot Aarschot_Emmy De Ryck

Icoon beschrijving route beschrijving

Je start je wandeling aan de Neoclassicistische Sint-Nikolaaskerk van Rillaar. Je wandelt over trage wegen met spectaculaire uitzichten over de heuvels van Rillaar en kan genieten van het prachtige Tienbunderbos.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt SP
0 km
Afbeelding knooppunt 721
0.1 km
Afbeelding knooppunt 723
0.7 km
Afbeelding knooppunt 758
1 km
Afbeelding knooppunt 733
1.3 km
Afbeelding knooppunt 734
2.9 km
Afbeelding knooppunt 732
3.5 km
Afbeelding knooppunt 707
4.4 km
Afbeelding knooppunt 706
4.9 km
Afbeelding knooppunt 730
6.8 km
Afbeelding knooppunt 729
8.8 km
Afbeelding knooppunt 722
10.2 km
Afbeelding knooppunt 721
10.5 km
Afbeelding knooppunt SP
10.7 km
Deze route heeft 6 beoordeling(en).
Beoordeel route!

woensdag 29 juni 2022 door N.L.Mooie stukjes natuur. Inderdaad wel jammer van de stroken langs snelweg.

dinsdag 30 maart 2021 door P.J.Spijtig dat je een groot stuk van de wandeling de auto's hoort voorbijrazen op de autosnelweg. Zelfs wanneer je er nog relatief veraf bent. Misschien lag het aan de wind, maar rustgevend was het in ieder geval niet...

maandag 23 november 2020 door carine vanheuckelomMooie gevarieerde wandeling, wel beetje modderig maar dat ligt aan de tijd van het jaar:-).Ik vind het stuk langs de autostrade niet zo hinderlijk. ( was zondag en waarschijnlijk minder druk dan een weekdag) Ja een aanradertje voor een wandeltochtje van iets meer dan 10 km

dinsdag 3 november 2020 door Guy Van dammeHet is een zeer gevarieerde wandeling, met vergezichten, pittige beklimmingen, modderige wegen door de regen van de laatste dagen, prachtige bossen… vooral het Tienbunderbos. Deze wandeling is zeker een aanrader en moest er geen stukjes autostrade langs het parcours aanwezig zijn dan kreeg deze wandeling van ons een 9/10, maar nu een 8/10 .

zondag 27 september 2020 door G.M.G. Vertrokken in het centrum van Rillaar. Glooiend parcours. Halverwege de wandeling kom je wel vlakbij de autostrade en blijf je een tijdje langs deze wandelen. Voor de absolute stiltezoeker is dit dus iets minder maar op zich wel een mooie wandeling.

maandag 17 augustus 2020 door Peter WilsMomenteel bestaan er nog twee versies van deze wandeling: eentje afgepijld met rode zeshoekige bordjes en eentje met knooppunten, beide tochten zijn niet identiek! Wij volgde de knooppunten en die zijn in orde. De wandeling is heel mooi, letterlijk door de maisvelden en weiden en door het tienbunderbos. Het is redelijk klimmen en dalen in het bos.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.