Loading...

Twee Dorpenwandeling

9.6 km • Liedekerke

Icoon officiële route officiële route

1.0161 8 3.6/5

9.6 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Sportcentrum Heuvelkouter, Sportlaan, 1770 Liedekerke

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Vlaams-Brabant vzw

Icoon beschrijving route beschrijving

De Tweedorpenwandeling is een wandeltocht die de mooiste plekjes van Liedekerke en Pamel (Roosdaal) aandoet. Je wandelt langsheen de vallei van de Pallitsebeek, langs de prachtige vergezichten vanop de Aldriezen, de Pamelse Meersen en de Keirekenslos. Via het natuurgebied de Dommelingen wandel je naar het pastoriepark, een groene long in het centrum van het dorp. Deze wandeling is bewegwijzerd met een 6-hoekig bord met de naam Twee Dorpenwandeling.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

Deze route heeft 8 beoordeling(en).
Beoordeel route!

donderdag 15 juli 2021 door Freddy Leclercqmooie goed uitgepijlde wandeling met veel natuur en kennismaking met de dorpsdelen. Dank U. De andere wandelingen staan ook op mijn planninng.

maandag 1 februari 2021 door Peter Van der HaegenDe natuur op deze wandeling is mooi en afwisselend. Echter het begin en vooral het einde van deze wandeling is een tegenvaller want dan loopt het traject door woonkernen.

zondag 31 januari 2021 door Bart BriesenZoals reeds eerder in deze reviews gemeld ; 1ste deel mooi maar sommige stroken zijn bij veel regenweer niet te bewandelen , 2de deel tussen bebouwde zone's. Bewegwijzering kan beter.

vrijdag 23 oktober 2020 door C.H.De eerst helft van de wandeling is erg mooi tussen, veld, weide en bos. De andere helft van de wandeling loop door saaie dorpen en wijken.

dinsdag 20 oktober 2020 door Benjamin KeppensWij hebben echt genoten van deze wandeling; prachtige natuur en goed bewegwijzerd (wel goed uitkijken naar de zeshoekige bordjes, maar ze staan er allemaal)!

zaterdag 17 oktober 2020 door D.D.De 2-dorpenwandeling is mijn favoriete wandeltip in Liedekerke. Je krijgt wisselende landschappen, van de kabbelende Palitsebeek tot verzichten. De wandeling loopt eenmaal je uit het dorp bent op overwegend onverharde wegen.

zondag 4 oktober 2020 door Erwin DemuynckMooie en gemakkelijke route. Op laatste stukje van het traject zijn er echter een aantal wegwijzers verdwenen.. De laatste is te vinden op de Papenbergstraat (naar rechts in de Molenstraat). Maar dan is er geen aanwijzing meer te vinden...Pas op het einde van de Heuvelkouterweg is er terug een wegwijzer te zien, maar die is niet correct.

vrijdag 7 augustus 2020 door Arlette VercammenPrachtige route, langs mooie veldwegen en prachtige uitzichten. Vrij pittig maar het is het Pajottenland

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.