Loading...

Belledaalwandeling

10.1 km • Liedekerke

Icoon officiële route officiële route

7011 3 2.7/5

10.1 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Kapel Ter Muilen, Muilenstraat, 1770 Liedekerke

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Lander Loeckx

Icoon beschrijving route beschrijving

De devotie aan de kapel van Onze-Lieve-Vrouw ter Muilen is nog zeer levendig met een kaarsenprocessie, het dagelijks bidden van de rozenkrans in de meimaand en een eucharistieviering op 15 augustus. Met de kapel als startplaats laat deze wandeling je de Ommegang en de mooie natuur in de omgeving ontdekken. Je wandelt langs prachtige en eeuwenoude gebouwen zoals 't Sluis, de Bellemolen en Hof te Brempt.

Deze wandeling is bewegwijzerd met een 6-hoekig bord met de naam Belledaalwandeling.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

dinsdag 8 februari 2022 door Ann Van den borreDe bordjes zijn blijkbaar recentelijk vernieuwd, signalisatie is in goede staat. Op zich een mooi traject: de ommegang en de stukken onder de "nutteloze bruggen" alhoewel de E40 soms echt storend aanwezig is. We hebben de laatste lus (over de brug over E40 en naar Essene toe) omwille hiervan overgeslagen.

zondag 18 juli 2021 door Freddy LeclercqMooie wandeling, enkel het bospadje van St- Kat Lombeek naar de Bellemolen was door de regenval van afgelopen dagen heel moeilijk om met droge voeten door te komen(zelfs met goed schoeisel)

zondag 26 juli 2020 door Chantal VerbeurtWij wilden de wandeling doen maar hebben spijtig genoeg start niet gevonden. Start zou Muilenstraat Essene zijn. Graag jullie reactie aub. Bedankt

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.