Loading...

Vossekouterwandeling

7.4 km • Huldenberg

officiële route

7.4 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Gemeenteplein, 3040 Huldenberg

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Vlaams-Brabant

beschrijving

Holle wegen zijn typerend voor dit stukje Vlaams-Brabant. Een hollewegenwandeling mocht dan ook niet ontbreken als kennismaking met het wandelnetwerk Zuid-Dijleland. Het merendeel van de holle wegen ligt op de flanken van de valleien. In dit geval is dat de vallei van de IJse. De holle wegen waar je langs dit traject doorloopt, zijn zeer verschillend qua sfeer en uitzicht. Ze zijn alledrie op hun eigen manier een indrukwekkend stukje natuurschoon. Oude veldwegen voeren je verder naar nog meer schoon op de Vossekouter, een prachtig en ondertussen beschermd landschap.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

te volgen knooppunten


0 km

0.2 km

0.4 km

1.1 km

1.7 km

2.9 km

2.9 km

3.5 km

4.7 km

4.8 km

5.6 km

6.5 km

6.9 km

7.1 km

7.3 km
Deze route heeft 2 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 5 november 2023 door G.M.Absoluut geen fijne wandeling... langs de weg, lelijke buurten, weinig natuurgevoel. Voor mij echt een afknapper.

woensdag 9 september 2020 door K.R.Mooie en ontspannen wandeling, ideaal om een uur of twee naar buiten te komen. Meeste stukken langs weides, door het bos en door de velden, echter ook enkele stukken langs de weg. Gelukkig passeren er langs deze stukken niet al te veel auto's.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.