Loading...

Sassenbeekwandeling

7.4 km • Tielt-Winge

Icoon officiële route officiële route

1.3550 5 3.5/5

7.4 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Gempemolen, Gempstraat 56, 3390 Sint-Joris-Winge (Tielt-Winge)

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is deels bewegwijzerd met knooppunten. Gebruik een GPS-toestel of onze app om de route te volgen via virtuele knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Lander Loeckx

Icoon beschrijving route beschrijving

Je vertrekt aan de mooi gerestaureerde en als monument beschermde Gempemolen, een watermolen uit de 13e eeuw die nu een mooie brasserie is, waar je verder wandelt langs een aantal grotere beken die hier allemaal samenvloeien. Daarna trek je het plateau op met prachtige vergezichten over het Hagelandse landschap.

LET OP: Dit is een wandeling op een virtueel wandelnetwerk. De knooppunten zijn niet bewegwijzerd op het terrein. Volg de 6-hoekige rood-witte bordjes met de naam van de wandeling.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 237
0 km
Afbeelding knooppunt 238
0.1 km
Afbeelding knooppunt 549
0.9 km
Afbeelding knooppunt 548
1.7 km
Afbeelding knooppunt 548
1.8 km
Afbeelding knooppunt 261
2.2 km
Afbeelding knooppunt 550
3.6 km
Afbeelding knooppunt 267
4.2 km
Afbeelding knooppunt 263
4.8 km
Afbeelding knooppunt 262
6.3 km
Afbeelding knooppunt 238
7.1 km
Afbeelding knooppunt 238
7.2 km
Afbeelding knooppunt 237
7.4 km
Deze route heeft 5 beoordeling(en).
Beoordeel route!

dinsdag 8 maart 2022 door V.M.Schitterende start van aan de Gempemolen, door het bos, hollewegen, over bruggetjes. Nadien gevolgd door verharde veldwegen, wel rustig , met mooie vergezichten. 2 x drukke weg oversteken. Duidelijke bewegwijzering.

zaterdag 7 november 2020 door lieve de brabandereInderdaad een prachtige streek. Alleen, de wandeling wordt van bij het begin onderbroken omdat een aantal zelfzuchtige (rijke) burgers de weg hebben geusurpeerd voor hun paardenweiden. Je kan vanuit de Boterveldstraat niet verder! Je moet dus rechtsomkeer maken en de Kareelweg nemen, waardoor de hele wandeling onderuit wordt gehaald.

dinsdag 20 oktober 2020 door Luc WullaertMooie wandeling met mooie vergezichten. Wel de route verloren..... bord gemist of verdwenen ? Dan maar na wat zoeken overgestapt op een wandeling van natuurpunt (Spicht) Na meer dan een uur rondzwerven terug op de Sassenbeekroute terechtgekomen. Binnenkort eens opnieuw proberen ;-)

maandag 17 augustus 2020 door A.B.Mooie wandeling, afwisselend bos-veld-en betonnen wegen. Op enkele plaatjes is de naam (Sassenbeek) heel onduidelijk of helemaal niet aanwezig.

dinsdag 9 juni 2020 door Paul Van Hoovelsmooie route langs de velden en bossen. Talrijke velden met wilde bloemen.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.