Loading...

Torendraaierswandeling

5.7 km • Kortenaken

officiële route

5.7 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Parking sporthal De Vreun, Grote Vreunte 57B, 3473 Waanrode (Kortenaken)

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Vlaams-Brabant

beschrijving

Ontdek tijdens deze wandeling bloemendorp Waanrode dat internationaal gelauwerd is bij bloemenwedstrijden. Vlak bij de kerk vind je het beeld van de Torendraaier, die de Waanrodenaar vertegenwoordigt. Deze wandeling is zeker een aanrader tijdens de bloesemperiode.

LET OP: Dit is een wandeling op een virtueel wandelnetwerk. De knooppunten zijn niet bewegwijzerd op het terrein. Volg de 6-hoekige rood-witte bordjes met de naam van de wandeling.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

te volgen knooppunten


0 km

1 km

1.2 km

1.9 km

4 km

4.4 km

5.1 km

5.7 km
Deze route heeft 1 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 26 juli 2020 door D.C.Veel te veel langs de baan, vele bordjes verkeerde richting, stuk of hingen gewoon los aan de paal. Op de het einde volgde we mooi het bord, aan de kruising zagen we niets meer, zagen we terug de kerk en kwamen we onderweg het laatste bordje tegen aan het verkeerde kruispunt.... Deze route moet dringend eens nagekeken worden.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.