Loading...

Liefkensrodewandeling

5.2 km • Kortenaken

officiële route

5.2 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Sint-Amorkerk, Dorpsplein, 3470 Kortenaken

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Vlaams-Brabant

beschrijving

Maak kennis met het landelijke Kortenaken. Je wandelt een tijdje langs de oevers van de Velpe en doorkruist het Molenbos. Op je weg kom je langs mooie vierkantshoeves, uitgestrekte velden en lange rijen van fruitbomen die in het voorjaar heerlijk in bloei staan.

LET OP: Dit is een wandeling op een virtueel wandelnetwerk. De knooppunten zijn niet bewegwijzerd op het terrein. Volg de 6-hoekige rood-witte bordjes met de naam van de wandeling.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

te volgen knooppunten


0 km

0.7 km

1 km

2 km

4.4 km

5.2 km
Deze route heeft 1 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 12 maart 2023 door Ingrid BaeyensDeze route is ondertussen wél bewegwijzerd. Opgelet: na regenweer kan de wandeling zéér modderig zijn. Via de gemeente Kortenaken kan je ook een folder over deze wandeling bekomen, met meer informatie over de bezienswaardigheden.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.