Loading...

Heirbaanwandeling

9.7 km • Glabbeek

Icoon officiële route officiële route

8281 2 3.8/5

9.7 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Sint-Antoniuskerk, Solveldweg, 3384 Attenrode-Wever (Glabbeek)

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is deels bewegwijzerd met knooppunten. Gebruik een GPS-toestel of onze app om de route te volgen via virtuele knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Vlaams-Brabant

Icoon beschrijving route beschrijving

Met de Heirbaanwandeling stap je over wegen die nog door de Romeinen werden aangelegd. Geniet van de rust en van weidse vergezichten over de Velpevallei. Je wandelt langs het schitterende kasteel de l'Escaille Attenrode en de in de steek bekende Kapel Heinskensberg. Onderweg kom je het fruitbeeldig kunstwerk "Symbiose" tegen, waar je een mooi zicht hebt over de vallei van de Zeyp.

LET OP: Dit is een wandeling op een virtueel wandelnetwerk. De knooppunten zijn niet bewegwijzerd op het terrein. Volg de 6-hoekige rood-witte bordjes met de naam van de wandeling.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt TP
0 km
Afbeelding knooppunt 902
0.2 km
Afbeelding knooppunt 901
3.4 km
Afbeelding knooppunt 900
4.7 km
Afbeelding knooppunt 904
6.3 km
Afbeelding knooppunt 275
8.2 km
Afbeelding knooppunt 292
9.3 km
Afbeelding knooppunt TP
9.7 km
Deze route heeft 2 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 5 september 2020 door Guy Van dammeOndanks het feit dat er veel asfalt- en betonwegen zijn geven wij deze wandeling 4 sterren omdat het zo rustig en vredig was. Het is heuvelachtig. Je kan genieten van de rust en van weidse vergezichten. Ook geschiedkundig interessant. Je ontdekt het al wandelend. Neem hiervoor de tijd. Een leuke wandeling en een aanrader.

woensdag 22 juli 2020 door Verschueren EefMooie wandeling, zowel over onverharde wegen als gewoon over straten. Zeker rustig en mooie natuur.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.