Loading...

Herisemwandeling

6.7 km • Beersel

Icoon officiële route officiële route

6370 3 3.7/5

6.7 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Parking Bibliotheek/Sint-Victor, Alsembergsesteenweg, 1652 Alsemberg (Beersel)

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten). Je kan een GPS-toestel of onze app gebruiken om de route te volgen via de virtuele knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Lander Loeckx

Icoon beschrijving route beschrijving

De Herisemwandeling brengt je onder meer langs de monumentale Onze-Lieve-Vrouwekerk van Beersel. Onderweg krijg je de mogelijkheid om de Herisemmolen te bezoeken, een mooi voorbeeld van de ooit bloeiende papier- en karton nijverheid in Vlaams-Brabant. Verder kan er eveneens genoten worden van een uitzicht over de Molenbeekvallei. Deze wandeling is bewegwijzerd met zeshoekige borden met de naam Herisemwandeling.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt TP
0 km
Afbeelding knooppunt 58
0.5 km
Afbeelding knooppunt 59
2.8 km
Afbeelding knooppunt 522
4.2 km
Afbeelding knooppunt 521
5.9 km
Afbeelding knooppunt 521
5.9 km
Afbeelding knooppunt TP
6.7 km
Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 3 juli 2021 door R.V.Echt niets anders te tonen in Beersel ?? De bordjes staan zo goed als weggestopt en alleen daarmee verlies je veel tijd. Een groot deel loopt over verharde wegen oa door het (lelijke) Alsemberg ( vindt iemand Colruyt een bezienswaardigheid ?) en als je dan op een stukje onverharde weg komt dan is hij half afgesloten vanwege werken. Waardeloos

zondag 21 maart 2021 door Michel VMTop wandeling ! Goed aangeduid (start tegenover Wok City)

zondag 26 juli 2020 door rony deroofantastische mooie wandeling langs een heuvelachtig parcours door kleine wegjes en straatjes en langs oude sites , niet gemakkelijk maar zeker een aanrader voor andere wandelaars zeker 5 sterren waard

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.