Loading...

Zevenbronnenwandeling

10.4 km • Landen

Icoon officiële route officiële route

6950 4 3.8/5

10.4 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Sint-Jan-De-Doperkerk, Wezerenstraat, 3401 Walsbets (Landen)

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is niet bewegwijzerd. Gebruik een GPS-toestel of onze app om de route te volgen via de virtuele knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Lander Loeckx

Icoon beschrijving route beschrijving

Deze wandeling verbindt de dorpjes Walsbets, Wezeren en Walshoutem. Je wandelt grotendeels door de vallei van de Zevenbronnen, een fraai brongebied met daarin enkele mooie hoeves zoals de Hoeve Coppejans en Janshoven. Bewonder ook de Bortombe, een grafheuvel uit de 2de eeuw.

LET OP: Dit is een wandeling op een virtueel wandelnetwerk. De knooppunten zijn niet bewegwijzerd op het terrein. Volg de 6-hoekige rood-witte bordjes met de naam van de wandeling.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt TP
0 km
Afbeelding knooppunt 615
0.3 km
Afbeelding knooppunt 616
0.7 km
Afbeelding knooppunt 617
3.6 km
Afbeelding knooppunt 621
4.6 km
Afbeelding knooppunt 622
7.5 km
Afbeelding knooppunt 620
7.9 km
Afbeelding knooppunt 619
9.3 km
Afbeelding knooppunt 618
9.7 km
Afbeelding knooppunt 615
10.1 km
Afbeelding knooppunt TP
10.3 km
Deze route heeft 4 beoordeling(en).
Beoordeel route!

donderdag 3 augustus 2023 door D.B.Rustige wandeling, ideaal om samen met onze jonge, overbeweeglijke hond met ernstige hartafwijking te doen, juist door de vele verharde wegen en geen steile hellingen. We hebben deze op ons tempo gewandeld. Volgens google fit 11,08 km, maar dat is een dikke plus!!! Zeker voor herhaling vatbaar!!! 1 minpunt: te weinig vuilbakken voor de kakzakjes.

vrijdag 9 juli 2021 door V.S.Mooie wandeling voor wie graag op beton wandelt, wel geen zeven bronnen gezien.

woensdag 28 april 2021 door Dirk FlorquinMooie wandeling, maar met weinig variatie. Steeds wandelen over asfaltwegen is misschien beter geschikt voor fietsers. De wandeling is wel goed aangegeven met kleine rode wegwijzers, niet met de nummers van de knooppunten. Ook het begin is iets wat verwijderd van de eigenlijke start nr 616.

zaterdag 22 augustus 2020 door Peter WilsMooie wandeling op een redelijke hoogte wat je dan uitzicht geeft over de uitgestrekte omgeving, prachtige vergezichten. Je wandelt in de buurt van een tumulus, zeker eens een kijkje gaan nemen. Daarna ga je van het ene dorpje naar het andere, met mooie vierkantshoeves, kerken en kapelletjes. De tocht is volledig over verharde wegen.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.