Loading...

Hestergemwandeling

9.1 km • Opwijk

officiële route

9.1 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Hof ten Hemelrijk, Kloosterstraat 7, 1745 Opwijk

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Vlaams-Brabant

beschrijving

Tijdens deze wandeling verken je de wijk Hestergem die begint aan de Kapellebaan en loopt tot Lebbeke. Ze werd genoemd naar de Frankische nederzetting Haistharingaheim. Je vertrekt aan het Hof ten Hemelrijk, de trefplaats van Opwijk dat ingericht is als recreatief park met amfitheater, speeltuin en hoogstamboomgaard. Onderweg loop je langs de brouwerij van Affligem en volg je een stukje van de Leirekensroute op de afgedankte spoorlijn Aalst - Londerzeel.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

te volgen knooppunten


0 km

0.4 km

0.7 km

1.6 km

2.1 km

3.9 km

5.1 km

5.7 km

6.2 km

7.6 km

8.7 km

9.1 km
Deze route heeft 2 beoordeling(en).
Beoordeel route!

vrijdag 19 juni 2020 door G.D.Gewandeld tot nr 77 en dan wijzers kwijtgeraakt. Tot daar altijd tussen huizen gelopen, niet in de wijde natuur, spijtgi. Was wel niet veel verkeer, maar wij wandelen wel graag wat meer in de natuur .Klein voetwegje tussen 2 tuinen, kon je bijna niet door , door de haag die erover groeide.

donderdag 24 oktober 2019 door C.M.Heel aangename wandeling - afwisselend - zeker doenbaar tijdens regenachtige dagen (slechts éën beperkte modderzone)- hebben genoten!

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.