Loading...

Machtig Mazelwandeling

6.3 km • Opwijk

Icoon officiële route officiële route

1.1000 7 4/5

6.3 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Sint-Pieters-Bandenkerk, Dorp, 1745 Mazenzele

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route Machtig Mazelwandeling
© Lander Loeckx

Icoon beschrijving route beschrijving

De Machtig Mazelwandeling toont de hoogtepunten en verrassende plekjes van het dorp Mazenzele. Startend aan de school De Knipoog, brengt de tocht je naar de Dries, een plek die destijds belang kende als verzamelplaats voor vee en ontmoetingsplaats. Vervolgens wandel je naar het natuurgebied de Kravaalvelden en langs het Kravaalbos.

Deze wandeling wordt aangeboden door het Regionaal Landschap Brabantse Kouters i.s.m. de gemeente.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 717
0 km
Afbeelding knooppunt 7
0.3 km
Afbeelding knooppunt 27
1.6 km
Afbeelding knooppunt 70
2.6 km
Afbeelding knooppunt 71
2.8 km
Afbeelding knooppunt 716
3.8 km
Afbeelding knooppunt 74
4.1 km
Afbeelding knooppunt 75
4.3 km
Afbeelding knooppunt 713
5.2 km
Afbeelding knooppunt 726
6.1 km
Afbeelding knooppunt 717
6.3 km
Deze route heeft 7 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 4 april 2021 door GILBERTE DE BLOCKGisteren de wandeling gedaan, en hebben ervan genoten. In het bos lag er wel een paal omver aan een ijzeren poort met hoefijzers op. We hadden de wandeling vorig jaar wel al eens gedaan.

donderdag 5 november 2020 door I.C.vervolg: ik neem aan dat dit 's zomers een betere wandeling is. Dat dode dennenbos -waar we in terechtkwamen doordat we plaatje 70 gemist hadden, en dus verkeerd bleven lopen, is gewoonweg griezelig vies (en vervuild met blikjes en plastiek). weggetje naast eerste bos is quasi onbegaanbaar, maar zal wel beter zijn in droog seizoen. I. Ceuppens

donderdag 5 november 2020 door I.C.Gisteren "de Machtig Mazelwandeling". Mooie streek, wandeling viel lastig uit door enorme plassen op veldwegen (gigantische sporen van tractorwielen) en doordat we door een vettig aardappelveld moesten dabben. Weggetje was verdwenen, mee omgeploegd?? vanaf nr 27 is route onduidelijk, plaatje verwijzend naar 70 klopt niet, van daaruit problemen.

vrijdag 19 juni 2020 door rony deroofantastische wandeling in een rustige en zeker een mooie streek maar wij hebben er de knooppunten 26 en 49 nog bij genomen en dan zit je midden in het kravaalbos en dat is zeker de moeite waard , dat is de andere wandelaars aan te raden

maandag 1 juni 2020 door GILBERTE DE BLOCKVandaag de wandeling gedaan. Superleuke wandeling met mooie vergezichten en midden in de natuur. Wij waren wel aan de kerk vertrokken en niet aan de school zoals vermeld. De vijver in het bos zijn we ook niet tegengekomen. Gaan we zeker nog eens terug doen.

dinsdag 5 mei 2020 door Elke HeyvaertZeer mooie wandeling. wel jammer dat er zo weinig IN het bos wordt gewandeld.

zondag 27 oktober 2019 door L.W.Super locatie voor een wandeling. Waren op het laatste stukje wel beetje mis gelopen.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.