Loading...

Natuur-rijk Elewijt wandeling

10.7 km • Zemst

Icoon officiële route officiële route

1.5430 8 4.2/5

10.7 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Sint-Hubertuskerk, Victor Servranckxstraat 1B, 1982 Elewijt (Zemst)

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is deels bewegwijzerd met knooppunten. Gebruik een GPS-toestel of onze app om de route te volgen via virtuele knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Jean-Marie Maquet

Icoon beschrijving route beschrijving

In de groene omgeving van Elewijt kan je heerlijk wandelen door donkere bossen. Deze kronkelende route doorkruist zowel het Steentjesbos als het Snijsselsbos. Let wel op, tijdens de wintermaanden en bij regenweer kan het parcours erg drassig zijn. Vergeet dus zeker je laarzen niet!Enkel knooppunt 867 is een virtueel, niet bewegwijzerd knooppunt. De andere knooppunten en de verbindingen ertussen zijn wel bewegwijzerd.

Deze wandeling wordt aangeboden door de gemeente Zemst.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 869
0 km
Afbeelding knooppunt 303
1 km
Afbeelding knooppunt 302
1.9 km
Afbeelding knooppunt 132
2.1 km
Afbeelding knooppunt 133
2.6 km
Afbeelding knooppunt 875
3.3 km
Afbeelding knooppunt 134
5.2 km
Afbeelding knooppunt 135
5.8 km
Afbeelding knooppunt 868
7.6 km
Afbeelding knooppunt 876
7.8 km
Afbeelding knooppunt 867
9 km
Afbeelding knooppunt 869
10.7 km
Deze route heeft 8 beoordeling(en).
Beoordeel route!

maandag 18 april 2022 door Yasmin VdCZeer mooie wandeling! Bewegwijzering duidelijk aangegeven, weinig drukte onderweg, merendeel van de wandeling over rustige wegen. Ook zeer aangenaam om met honden te wandelen, weinig storende elementen onderweg. Aanrader!

maandag 1 november 2021 door tim dingemanshele leuke en mooie wandeling. Afwisseling van bos, veld en verharde wegen. Het is wel aan te raden om de bordjes te volgen in plaats van de knooppunten en goed schoeisel.

zondag 9 mei 2021 door Walter MombaertsZeer leuke wandeling. Echt voor natuurliefhebbers. Laatste km is het wat zoeken, geen wegwijzers meer te vinden.

maandag 11 januari 2021 door A.G.Een zeer mooie en afwisselende wandeling met heel veel verschillende landschappen. Op hei einde kom je in bebouwde ruimte en is het wat zoeken naar het startpunt. Een aanrader.

vrijdag 25 december 2020 door T.S.Leuke wandeling! Wat natuurweggetjes rondom Elewijt, door bos, een klein stukje door het steentjesbos en enkele rustige wijken. Goed schoeisel aangeraden bij nat weer

zondag 29 november 2020 door Ingrid HasenbroekxMooi stukje natuur rond Elewijt , zeker een aanrader .

woensdag 18 november 2020 door Guy Van dammeDeze wandeling is een aanrader. Wisselende natuur: bossen - weiden. Ook geschiedkundig een interessante weg... restanten van de Romeinen en getuigenissen van de 2 wereldoorlogen. Wel opletten: vanaf knooppunt 868 is het aangeraden om het bordje " Natuur-rijk Elewijt wandelpad" te volgen.

Onze waardering: een dikverdiende 9/10

woensdag 25 maart 2020 door Patrick HuenaertsLeuke wandeling door land en bos met mooie zichten en weinig door straten!

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.