Loading...

Pauwelwandeling

8.8 km • Galmaarden

Icoon officiële route officiële route

1.0970 3 4/5

8.8 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Camping Raspaljebos, Heirbaan 131, 1570 Galmaarden

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Lander Loeckx

Icoon beschrijving route beschrijving

Geniet van het zicht over de Markvallei en de Dendervallei tijdens deze wandeling over de hellingen van de Bosberg, een uitloper van de Vlaamse Ardennen. Met zijn 107 meter hoogte is deze berg één van de hoogste punten van het Pajottenland. Je wandelt langs het Natuur en Milieu educatieve centrum De Helix en de Sint-Pauluskapel.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 618
0 km
Afbeelding knooppunt 30
0.2 km
Afbeelding knooppunt 29
1.6 km
Afbeelding knooppunt 33
2.1 km
Afbeelding knooppunt 32
2.5 km
Afbeelding knooppunt 34
3.2 km
Afbeelding knooppunt 620
4 km
Afbeelding knooppunt 615
5.3 km
Afbeelding knooppunt 616
5.6 km
Afbeelding knooppunt 69
6.6 km
Afbeelding knooppunt 68
7.3 km
Afbeelding knooppunt 617
8.5 km
Afbeelding knooppunt 618
8.9 km
Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 3 april 2022 door A.T.Zeer mooie wandeling gemaakt op "het dak van het Pajottenland". Genoten van de wijdse zichten, groene landschappen en bloemenpracht in het Kluysbos. Tussen KNP 33 en 32 is het momenteel plaatselijk erg modderig. Persoonlijk vond ik het stuk van KNP 69 tot aan de Sint-Pauluskapel het minste. Aanrader op een zonnige lentedag !

vrijdag 29 januari 2021 door Peter Van der HaegenMooie wandeling die we aan de Bosberg gestart zijn. Van bij het begin een serieuze modderafdaling en op het einde van de wandeling een modderklim. De panorama's zijn echt mooi.

maandag 30 december 2019 door D.D.Op 30 december gewandeld. Mooie route, meestal over trage wegen, vaak onverhard. Beperkt tussen bebouwing. Vooral het eerste deel tussen 618 /30 en 29 was heel erg modderig, ondanks dat verscheidene dagen droog geweest was. Wandelweg kapotgereden en herschapen in modderpoelen door mountainbikes. In het zuidelijkste deel raad ik aan van 69 naar 67 langs de Paulusstraat en dan naar 68 te wandelen, dan loop je langs de mooie Pauluskapel. Wel alleen aan de start iets te drinken, en in ong geval, gesloten.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.