Loading...

Walgraevewandeling

8.1 km • Galmaarden

Icoon officiële route officiële route

8.1 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Sint-Pauluskerk, Bakkerstraat, 1570 Vollezele (Galmaarden)

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route Walgraevewandeling
© Lander Loeckx

Icoon beschrijving route beschrijving

Panorama's troef tijdens deze wandeling door het platteland rond het dorpje Vollezele, genoemd naar wijlen pastoor Aloïs Walgraeve. De vergezichten die je krijgt van op de heuvelkam ten noorden van het dorpscentrum nodigen uit om in stilte te genieten. Je wandelt langs velden, weiden en boomgaarden door de streek van het Belgisch trekpaard. Op het dorpsplein vind je het Museum van het Belgisch trekpaard dat hulde brengt aan een rijk verleden vol trekpaarden.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 631
0 km
Afbeelding knooppunt 632
0.8 km
Afbeelding knooppunt 633
1.9 km
Afbeelding knooppunt 626
2.2 km
Afbeelding knooppunt 625
3.4 km
Afbeelding knooppunt 624
4 km
Afbeelding knooppunt 623
4.2 km
Afbeelding knooppunt 628
5.4 km
Afbeelding knooppunt 629
6.6 km
Afbeelding knooppunt 630
7.7 km
Afbeelding knooppunt 631
8.1 km
Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

maandag 8 maart 2021 door P.L.Mooie route, met de mooiste panorama’s die het Pajottenland te bieden heeft. Parkoers meestal verhard, heel klein deel wat modderig. Meestal geen probleem met buggy. Veel gratis parking ter hoogte van de startplaats aan de kerk. Achter het museum aan de kerk is een schitterende picknick plaats.

zondag 11 oktober 2020 door D.D.Hele mooie wandeling. Gedaan op 11 oktober. Afwisselend kleine verkeersluwe asfaltbaantjes met smalle wegeltjes. De meeste hebben een grind of andere vorm van verharding zodat zelfs in tijd van veel regen het goed begaanbaar blijft. Hele mooie vergezichten en veel natuur. Een aanrader. Gaan we nog eens doen

vrijdag 22 mei 2020 door Hendrik De TantWandeling gedaan op donderdag 21/5/2020, zéér warme en zonnige dag. Zeer mooi afwisselend paadjes en smalle wegen, prachtige vergezichten en vooral mooi uitzicht vanop het plateau van de Congoberg. Een aanrander en zeker voor herhaling vatbaar.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.