Loading...

Kapelletjeswandeling

9 km • Bever

officiële route

9 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Sint-Martinuskerk, Plaats, 1547 Bever

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Lander Loeckx

beschrijving

Amper één inwoner per hectare telt het landelijke Bever, maar het dorp is wel bezaaid met pittoreske kapelletjes. De grote en kleine heilige huisjes staan midden in de velden, aan de rand van een mooie boomgaard, op de hoek van de straat of verscholen tussen de bomen. Overal vind je ze, en ze zijn om het mooist.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

te volgen knooppunten


0 km

1.3 km

1.6 km

2.9 km

3.3 km

3.8 km

4.1 km

4.9 km

6.1 km

6.2 km

7.6 km

9.1 km
Deze route heeft 2 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 19 januari 2020 door I.C.misschien heb ik ze gemist, maar de kapel op de foto heb ik helaas niet gezien. Voor de rest een mooie en stille wandeling, maar zoals de voorgaande gebruiker reeds meldde: het laatste stuk (enkele 100 m) is niet ongevaarlijk: een drukke baan waar met 70km/u rijdt en zonder voetpad.

zondag 28 juli 2019 door L.M.Mooie en afwisselende wandeling. Spijtig dat er enkele stukken tussen zitten die langs een iets drukkere baan zonder plaats voor wandelaars gaan.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.