Loading...

Stiltewandeling Zuid

9.3 km • Galmaarden

officiële route

9.3 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Marktplein, 1570 Galmaarden

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Lander Loeckx

beschrijving

Wandelen door het stiltegebied Dender-Mark is gelijk aan volledig tot rust komen. Je vertrekt op het Marktplein in hartje Galmaarden en al snel sterven alle dorpsgeluiden uit. Wat overblijft in dit stille, groene hoekje van het Pajottenland zijn het ruisen van de wind, het zingen van de vogels en wat landbouwactiviteit in de verte.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant.

te volgen knooppunten


0 km

0.6 km

2.1 km

2.2 km

3.2 km

3.4 km

4.4 km

4.7 km

5.8 km

7.2 km

7.8 km

8.7 km

9.3 km
Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

woensdag 21 juli 2021 door W.M.Ik vond er maar niets aan... bijna de ganse wandeling over de baan. De omgeving zelf was mooi, maar met alle fietsers en auto’s die passeerden, gaf dat niet veel rust. Uiteindelijk de wandeling wat aangepast zodat we iets meer onverhard konden lopen en dan komt de schoonheid van de natuur wat meer tot uiting.

donderdag 7 januari 2021 door Hendrik De TantMooie wandeling, zeer rustig langs open kouter met mooie vergezichten ondanks het grijze weer. Er zijn 104 hoogtemeters. Een aanrader.

zondag 15 november 2020 door G.M.Prachtige wandeling. Genoten van stilte en natuur. Paar stevige klimmomenten. Prachtig zicht over de kouters. Een aanrader.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.