Loading...

Barebeekwandeling

8.7 km • Zemst

Icoon officiële route officiële route

6830 3 2.8/5

8.7 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

OLV van Goede Bijstandkerk, Tervuursesteenweg 32, 1981 Hofstade

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten). Je kan een GPS-toestel of onze app gebruiken om de route te volgen via de virtuele knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Lander Loeckx

Icoon beschrijving route beschrijving

De Barebeek is je leidraad op deze tocht door Hofstade langs oude kasteeldomeinen, natuurgebieden, oude dreven en onverharde paden. Het domein van Sport Vlaanderen is het oudste en meest veelzijdige centrum dat de Vlaamse overheid heeft. Het ligt midden in een natuurgebied van 172 ha. Kruisen nog meer je pad: het Kanaal Leuven-Dijle, het sobere classicistische Ambrooskasteel en de graslanden van natuurgebied Prinsenveld.

LET OP: Dit is een wandeling op een virtueel wandelnetwerk. De knooppunten zijn niet bewegwijzerd op het terrein. Volg de 6-hoekige rood-witte bordjes met de naam van de wandeling.
Deze wandeling wordt aangeboden door de gemeente Zemst.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt TP
0 km
Afbeelding knooppunt 848
0.1 km
Afbeelding knooppunt 847
0.5 km
Afbeelding knooppunt 849
2.1 km
Afbeelding knooppunt 852
3.8 km
Afbeelding knooppunt 853
3.9 km
Afbeelding knooppunt 853
3.9 km
Afbeelding knooppunt 854
4.8 km
Afbeelding knooppunt 855
5.4 km
Afbeelding knooppunt 853
6.1 km
Afbeelding knooppunt 853
6.1 km
Afbeelding knooppunt 852
6.2 km
Afbeelding knooppunt 851
7.4 km
Afbeelding knooppunt 850
7.8 km
Afbeelding knooppunt TP
8.7 km
Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 26 december 2020 door Michel VMHet startpunt is OLV van Goede Bijstandkerk, Tervuursesteenweg 248, 1981 Hofstade (parking achter O.L.-Vrouw van Goede Bijstand) (niet 32...);leuke wandeling door mooie woonwijken,een beetje door bossen en ook langs het water.

maandag 25 mei 2020 door Sandy SeghersWandeling over en door woonwijken. Ongeeer géén natuurpaden, volledig verharde wegen. Vaak ook geen voetpad, dus je moet de weg op, terwijl er toch wel auto's passeren. De stukken langs het water zijn mooi, maar je wordt er in de kant gereden door de wielertoeristen die voorbij zoeven tegen hoog tempo.
Absoluut géén aanrader om te doen met kleine kinderen.

zaterdag 31 augustus 2019 door G.V.Heel leuke wandeling. Het startpunt ligt aan een drukke baan maar we wandelen vrij snel een zijweg in waarna we tussen de velden, door de bossen, langs het water en in mooie woonwijken kunnen genieten. Na 6 km wandelen is er ook een leuke speeltuin voor de kinderen en op bet einde is het ook mogelijk om de wandeling in te korten indien nodig.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.