Loading...

Flossendellewandeling

7.1 km • Tervuren

Icoon officiële route officiële route

8020 1 4/5

7.1 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Toegangspoort Arboretum Tervuren, parking Vlaktedreef, 3080 Tervuren

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten). Je kan een GPS-toestel of onze app gebruiken om de route te volgen via de virtuele knooppunten.

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route Flossendellewandeling Sfeerbeeld 2 van route Flossendellewandeling
© © Visittervuren

Icoon beschrijving route beschrijving

Deze wandeling neemt je mee door een stukje van het Zoniënwoud op de grens van Jezus-Eik en Tervuren. De mooie boswandeling brengt je langs een mengeling van kleine valleitjes met 'flossen' (poelen) en plateaus met hoogstammige bomen.

Let op: Dit is een wandeling op een virtueel wandelnetwerk. De knooppunten zijn niet bewegwijzerd op het terrein. Volg de houten palen met blauwe band.

Je kan de wandeling ook starten in de Kapucijnendreef ter hoogte van huisnummer 20 te Jezus-Eik. Parkeermogelijkheid: CC De Bosuil, Witherendreef 1, Jezus-Eik. 

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant en Visit Tervuren. Je kan de wandeling ook terugvinden op www.visittervuren.be en in een wandelbrochure verkrijgbaar in het bezoekerscentrum, Markt 7B in Tervuren.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 422
0 km
Afbeelding knooppunt 424
1.6 km
Afbeelding knooppunt 425
2.5 km
Afbeelding knooppunt 426
4.9 km
Afbeelding knooppunt 423
6.3 km
Afbeelding knooppunt 422
6.7 km
Deze route heeft 1 beoordeling(en).
Beoordeel route!

dinsdag 3 november 2020 door J.D.Prachtige wandeling, combineerbaar met de Koninklijke Wandeling. Zo maak je een achtvormige lus in twee verschillende gebieden vanaf het startpunt. Let op bij de bewegwijzering: het is even zoeken naar de lichtblauwe houten paaltjes bij elk kruispunt. Paal nr 3 is spoorloos, dus linksaf bij het tweede kruispunt van de Woudmeesterdreef!

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.