Loading...

Koninklijke wandeling

7.3 km • Tervuren

Icoon officiële route officiële route

1.0130 3 4.3/5

7.3 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Vlaktedreef, 3080 Tervuren

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten). Je kan een GPS-toestel of onze app gebruiken om de route te volgen via de virtuele knooppunten.

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route Koninklijke wandeling Sfeerbeeld 2 van route Koninklijke wandeling Sfeerbeeld 3 van route Koninklijke wandeling Sfeerbeeld 4 van route Koninklijke wandeling Sfeerbeeld 5 van route Koninklijke wandeling
© © Visittervuren

Icoon beschrijving route beschrijving

Een wandeling langs verschillende mooie plekjes in het Geografisch Arboretum van Tervuren, waarbij je rond de wereld reist via 700 verschillende boomsoorten. De prachtige sequoia's uit de westkust van Noord-Amerika en de araucarias uit de Andes zijn absolute blikvangers.

Let op: Dit is een wandeling op een virtueel wandelnetwerk. De knooppunten zijn niet bewegwijzerd op het terrein. Volg de houden palen met groene band.

Deze wandeling wordt aangeboden door Toerisme Vlaams-Brabant en Visit Tervuren.

De route kan je downloaden op www.visittervuren.be en staat ook beschreven in een wandelbrochure die verkrijgbaar is in het bezoekerscentrum, Markt 7B in Tervuren.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 422
0 km
Afbeelding knooppunt 419
0.8 km
Afbeelding knooppunt 400
3.3 km
Afbeelding knooppunt 40
3.5 km
Afbeelding knooppunt 418
4.8 km
Afbeelding knooppunt 419
5.9 km
Afbeelding knooppunt 421
6.5 km
Afbeelding knooppunt 422
7.3 km
Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

maandag 18 januari 2021 door HERMAN verheirstraetenDeed ik ook al vaak. Absolute zaligheid, puur bos. Aan de markt van Tervuren (is wel eindje van daar) kan je een kaart krijgen waar alle soorten bomen op aangeduid zijn. Ook in natte periode goed te bewandelen zonder hoog schoeisel. Tijdens weekend moeilijk parking te vinden, tenzij op parking de Bosuil in Jezus Eik.

dinsdag 3 november 2020 door Johan DeslooverMooie wandeling tussen eeuwenoude torenhoge bomen. Geen probleem om de weg te vinden: op elke straatnaampaal die je gaandeweg tegenkomt, prijkt bovenaan een groene band met daarop netjes de richting (> of ^) aangeduid.

dinsdag 11 augustus 2020 door E.C.Mooie rustige wandeling in het bos. Wandelroute heel slecht aangegeven moet een app gebruiken anders loop je verkeerd.

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.