Molsbroek-Buylaers wandelroute

© Toerisme Oost-Vlaanderen

Dit lusje vanuit Lokeren brengt je door twee natuurgebieden op een boogscheut van het centrum. Vooral de dijk rond het Molsbroek is gedroomd terrein voor rolstoelgebruikers. Je stapt de wandeldijk rond het natuurreservaat Molsbroek volledig af. De Durme loopt als een rode draad door deze wandeling.

De Molsbroek-Buylaers wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

beoordeling: (3)
schrijf review - lees alle reviews
  • 11 km
  • Markt 2, 9160 Lokeren
  • De route is bewegwijzerd met bordjes (geen wandelknooppunten, maar eigen bewegwijzering).
Reviews (3)

schrijf review - gegevens wandelroute

Anonieme gebruiker 18-05-2021

Mooi wandeling, aangenaam verrast door het prachtig natuurgebied en vogelbroedplaats. Aan het begin van de wandeling zijn we wel even verdwaald doordat er plot geen aanwijzingen meer zijn, maar uiteindelijk terug op het juiste pad geraakt met een kleine omweg. Wandeling is wel maar 10 km met omweg! Maar zeker een aanrader.

Frans Van avermaet 24-04-2021

vanaf het startpunt loop je naar de rivier de durme op de dijk tot je links afslaat door het park,vanf daar heb je +-een km onverharde maar goed begaanbare weg de rest is verharde weg.ook mooi voor vogelspotters, voor het molsbroek geef ik vijf sterren,sluit mij aan bij vorige reactie ik ben wel vroeg in de morgen gegaan.

Anonieme gebruiker 16-11-2020

Prachtige wandeling langs Durme en Molsbroek. Prachtige vergezichten en een paradijs voor de vogelliefhebber. Vrij druk bewandeld in het weekend. Zou moeten aansluiten op de rest van de wandelknooppunten in het Waasland.