Abonnee worden

Het basisgebruik van wandelknooppunt.be en de bijhorende apps voor Android en iPhone zijn gratis. Er zijn echter een aantal extra interessante functies waarvan je gebruik kan maken als je abonnee wordt:

Routeplanner Pro

Je kan naast onze routeplanner langs wandelknooppunten ook gebruik maken van onze 'vrije' routeplanner. Je plant routes langs waar je wilt in heel België (en heel Europa).

Meer info
Bewaar het overzicht

Je kan op de routeplanner aangeven langs welke trajecten je ooit al gewandeld hebt. Je bouwt zo een mooi overzicht op van alle trajecten die je in Vlaanderen al gewandeld hebt.

Meer info
Synchroniseer met app

De routes die je bewaart in je online account op wandelknooppunt.be zijn voor abonnees ook onmiddellijk beschikbaar in de app. De app synchroniseert met je online account.

Meer info
Laat je leiden

Maak gebruik van de navigatiemodus met stemnavigatie in de app en laat je leiden langs de mooiste plaatsen in België. Je afgelegde afstand en tijd worden geregistreerd.

Meer info
Bespaar kosten

Download in de app alle routes voor offline gebruik. Je hoeft tijdens je wandeltocht niet verbonden te zijn met mobiel internet om de app 100% te gebruiken. Zo verdien je je abonnement snel terug.

Meer info
Waar wandelde ik?

De app registreert langs welke trajecten je wandelt (in de navigatiemodus). Je krijgt zo een overzicht van waar je ooit al gewandeld hebt waardoor je steeds de nieuwste wandeltrajecten kan verkennen.

Meer info

Naast bovenstaande extra's heb je ook dit als abonnee ter beschikking:

  • In de mobiele app krijg je geen advertenties meer te zien.
  • Je kan alle functies van de routeplanner op deze website zonder limiet gebruiken: als gratis gebruiker kan je per week maximum een beperkt aantal hoogteprofielen genereren of gedetailleerde plaatsen (op straatniveau) op de kaart zoeken. Als abonnee valt deze beperking weg.
  • Je kan als abonnee alle routes die je bewaart in de app ook openen in je account op de website.
  • Je kan als abonnee alle routes die je bewaart in de app ook openen in je account op de website.
  • Bekijk alle extra functies voor abonnees in de Wandelknooppunt app.

Koop abonnement

€ 9.99 voor 1 jaar

Abonnementen die je hier koopt worden NIET automatisch verlengd. Twee weken voor een jaarabonnement vervalt, krijg je een herinneringsmail van ons en kan je vrijblijvend je abonnement verlengen.

Betaalmethode: