Loading...

Warandewandeling

5.8 km • Tervuren

Icoon officiële route officiële route

4990 2 4/5

5.8 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

Badge van officiële route

meer info

Icoon startpunt adres startpunt (bij benadering)

Markt 7, 3080 Tervuren

Icoon type bewegwijzering van route bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
Sfeerbeeld 1 van route Warandewandeling Sfeerbeeld 2 van route Warandewandeling Sfeerbeeld 3 van route Warandewandeling Sfeerbeeld 4 van route Warandewandeling Sfeerbeeld 5 van route Warandewandeling
© © Visittervuren

Icoon beschrijving route beschrijving

Deze wandeling door het park van Tervuren laat je kennis maken met prachtige natuur én met een brok geschiedenis. Vroeger was dit het jachtgebied van de adel; tegenwoordig een wandel- en fietsparadijs.

De route kan je downloaden op www.visittervuren.be en staat ook beschreven in een wandelbrochure die verkrijgbaar is in het bezoekerscentrum, Markt 7B in Tervuren.Een gratis kaart met alle bezienswaardigheden is tevens verkrijgbaar.

Icoon te volgen knooppunten te volgen knooppunten

Afbeelding knooppunt 4
0 km
Afbeelding knooppunt 4
0 km
Afbeelding knooppunt 41
1.6 km
Afbeelding knooppunt 442
2.2 km
Afbeelding knooppunt 42
2.6 km
Afbeelding knooppunt 430
3.3 km
Afbeelding knooppunt 429
4.9 km
Afbeelding knooppunt 4
5.8 km
Deze route heeft 2 beoordeling(en).
Beoordeel route!

maandag 18 januari 2021 door H.V.Kortere wandeling die ik al een keer of vijf deed. Je kan ze makkelijk verlengen, want er zijn boswegen zat daar in de buurt. Bijzonder mooi wandelen langs de mooie vijvers, en het statige kasteel van het Afrikamuseum. Misschien vermijden in het weekend, want veel Brusselaars komen er wandelen (rechtstreekse tram uit Brussel heeft daar terminus).

woensdag 4 december 2019 door sonja Vanderstappenmajestueuze boslanen, statige vijvers, mooie bomen. mooie wandeling maar een beetje te kort voor een reguliere wandelaar. veel te druk tijdens weekend. veel picknickgelegenheden, familiewandeling

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk
Unsigned icon

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.