Loading...
Foto © Sven Nijs – NodeMapp

Onze Wandelknooppunt-app gidst je nu ook via je smartwatch

Avatar Sven Nijs Sven Nijs
9 augustus 2023
Meer lezen

Goed nieuws voor onze wandelaars met Premium! Onze wandelapp werkt nu met de populairste smartwatches. Ervaar de natuur zorgeloos, zonder steeds naar je smartphone te grijpen. Nu enkel in Knooppunt-modus, maar Turn-by-turn navigatie komt eraan!

Voor onze fervente Premium-gebruikers die de voorkeur geven aan de rust en sereniteit van de natuur, maar wel graag op de juiste weg blijven: we hebben spannend nieuws voor je! Onze wandelapp werkt nu tijdens het navigeren met de meest populaire smartwatches, zodat je moeiteloos je route kunt volgen zonder constant je telefoon te moeten raadplegen. Momenteel is navigatie via de smartwatch beperkt tot de Knooppunt-modus. We werken aan een update waarmee je binnenkort ook Turn-by-turn navigatie op je smartwatch kunt gebruiken.

Navigeren langs wandelknooppunten met onze Watch-app.

Apple Watch: altijd de juiste route

Wandelaars met een Apple Watch kunnen nu naadloos de navigatiemodus van onze app starten en direct route-instructies op hun Watch App ontvangen. Verdwaal nooit meer terwijl je volop geniet van de omgeving. Wanneer je de nieuwste versie van onze iOS-app installeert via de App Store zal de Watch OS versie in principe automatisch mee geïnstalleerd worden op je Apple Watch.

Wear OS toont je de weg

Met een snelle blik op je pols weet je precies waar je heen moet, zodat je je volledig kunt concentreren op de prachtige omgeving. Download de nieuwste versie van de Wandelknooppunt app op je Android-toestel en vervolgens via de Google Play Store op je Wear OS-smartwatch. Gedaan met regelmatig op je smartphone te moeten kijken om te weten te komen wat het volgende wandelknooppunt is.

Garmin smartwatches: notificaties onderweg

Ook Garmin-liefhebbers zijn we niet vergeten: terwijl je met onze wandelknooppunt app navigeert langs wandelknooppunten sturen we notificaties door naar je Garmin smartwatch. Het enige wat je zelf nog moet doen, is ontspannen.

Met deze update streven we ernaar om wandelaars een nog rijkere ervaring te bieden. Met de smartwatchintegratie zorgen we ervoor dat je altijd op de juiste weg blijft terwijl je optimaal kunt genieten van je wandeling.

Bekijk dit helpartikel voor gedetailleerde instructies over hoe je precies te werk gaat om te navigeren langs wandelknooppunten met je smartwatch.