Account verwijderen

Last update: 07/08/2023
Written by
Yannick Mertens 07/08/2023

Algemeen

Je kan zowel via onze website als in onze app je account verwijderen. In dit artikel leggen we uit hoe je dit doet.

Via de website

Wanneer je ingelogd bent op onze website kan je ten allen tijde je account verwijderen. Klik hier voor bovenaan op Account > Profiel. Op de webpagina die vervolgens verschijnt, staan alle gegevens en info die gekoppeld zijn aan je account.

Helemaal onderaan kan je je account verwijderen indien je dit wenst.

Ben je zeker van je stuk, vink dan eerst Ja, ik wil mijn account definitief verwijderen aan, alvorens te klikken op Verwijderen account.

Via de app

Ook via de app kan je steeds je account verwijderen. Ga hiervoor op het beginscherm rechts onderaan naar Meer. Vervolgens kies je voor het bovenste veld (meestal de naam van de gebruiker) om de persoonlijke gegevens te raadplegen. Het is op dit scherm dat je dan in het menu rechtsboven kunt kiezen voor Account verwijderen.