Landelijk Everbeek

© wandelknooppunt.be - Paula Leroux (Auteur)

De gemeente Everbeek bestaat uit twee dorpskernen, Everbeek-Beneden en Everbeek-Boven, met elk een eigen kerk en eigen begraafplaats. De wandeling start in de rustige dorpskern van Everbeek-Beneden. Via een kerkwegeltje kom je vrij snel in een landelijke omgeving: veldwegen, paadjes, bos en prachtige vergezichten over de Vlaamse Ardennen. Halverwege de tocht bereik je de kerk van Everbeek-Boven waar je via de kerkwegel naast de kerk de wandeling verder zet door de weidse natuur richting Everbeek-Beneden.

Deze route werd ingezonden door Paula Leroux.

  • Help jij ons aan foto's van deze wandelroute? Foto's mogen steeds gestuurd worden naar info@wandelknooppunt.be.
Startpunt: Longpontstraat 9, 9660 Brakel
Afstand: 14.3 km
Te volgen knooppunten:


Review deze wandelroute

Op 14-10-2018 schreef een anonieme gebruiker:


Je moet starten rechtover de kerk van Everbeek-Beneden aan een smal kerkwegeltje. Alle punten goed gevonden. Voor knooppunt 1 moet je goed opletten. We waren er al voorbij en zijn teruggekeerd. Vergeten op de paal te letten terwijl we het wijds landschap bewonderden. knooppunt 1 moeilijk omdat het pad is ingepalmd door een boer. Je moet dus een stukje door het gewas wandelen. Verder een heel prachtige wandeling. Wel niet voor ouderen mensen en rolstoelgebruikers.


Op 14-2-2018 schreef een anonieme gebruiker:


Longpontstraat nr. 9 Nooit gevonden . Ergens op de weg staat aangegeven dat er in totaal 4 knooppunten niet te bereiken zijn . Informatie daarover bij start 0 .
We zijn verplicht geweest om andere wandelroute te kiezen .
Resultaat niet tevreden .


Overnachten in de buurt

't Uitzicht

Vakantiewoning

9690 Zulzeke

Meer info