Rond het Marum

© wandelknooppunt.be - Freddy Ghys (Auteur)

De route start aan knooppunt 35 in het centrum van Wuustwezel, loopt rond het Marum en brengt ons langs een andere weg terug naar het centrum van Wuustwezel. Het Marum is een voormalig militair domein dat nu een prachtig natuurgebied vormt. De route loopt rond het Marum, maar het loont zeker de moeite om dit gebied even in te duiken. Hou er dan wel rekening mee dat het Marum enkel toegankelijk is op de voorziene wandelpaden en beperkt toegankelijk is tijdens het broedseizoen.

Deze route werd ingezonden door Freddy Ghys.

  • Help jij ons aan foto's van deze wandelroute? Foto's mogen steeds gestuurd worden naar info@wandelknooppunt.be.
Startpunt: Kloosterstraat 77, 2990 Wuustwezel
Afstand: 10.9 km
Te volgen knooppunten:


Review deze wandelroute

Op 23-5-2020 schreef een anonieme gebruiker:


Het stuk tussen knooppunt 42 en 65 loopt bijna 2 km langs een drukke weg. Zandpad ernaast is militair domein en dus verboden. Dit is een negatief puntje in de voor de rest mooie wandeling.


Op 20-8-2019 schreef Bob Geypens:


Wandeling in app gevolgd zonder enig probleem. Alleen de nummering ter plaatse komt niet overeen met deze op de site en in de app. Misschien moet wandelknooppunt de nummering eens herzien.


Op 4-10-2018 schreef hugo van raemdonck:


De wandeling start aan de kerk, langdurig parkeren kan op de parking "Achter d'Hoven" recht tegenover de kerk. De wandeling start in het centrum, maar meer dan 85% van de wandeling loopt in vrije ruimte. Tussen KN 42 en 65 loopt de wandeling op een vrijliggend fietspad naast een drukke weg, maar gebruik het wandelpad ernaast, dan heb je een prachtig zicht op het naastliggend domein. Een mooie en gevarieerde wandeling. Ondanks de baan, toch een aanrader voor mij.


Op 6-4-2018 schreef een anonieme gebruiker:


Mooie wandeling , alleen is het spijtig bijna 1,5 km wandelen op het fietspad naast een zeer drukke weg


Overnachten in de buurt

Ferme NeElke

Vakantiewoning

2980 Halle (Zoersel)

Meer info

Loeyakkershof

Vakantiewoning

2960 Brecht

Meer info

De Berk

Hotel

2910 Essen

Meer info