Rond de Kieldrechtse Kreek wandelroute

© Johan Martens

Wandel langs polders, prachtige natuurgebieden en geniet van de contrastrijke landschappen op deze wandelroute rond de Kieldrechtse Kreek.

De Rond de Kieldrechtse Kreek wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

beoordeling: (4)
schrijf review - lees alle reviews
  • 12.1 km
  • Kerk , 9130 Kieldrecht
  • De route is bewegwijzerd met wandelknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (4)

schrijf review - gegevens wandelroute

Danny Hoskens 28-08-2021

Inderdaad een mooie wandeling, maar de nr 30 ook gezocht en niet gevonden. Jammer dit is niet duidelijk. Ook (zoals hier al vermeld werd) een deel in omgekeerde volgorde afgelegd (met Google Maps nog een stukje aangeplakt) en uiteindelijk 17 km afgelegd ipv 12.1 km. Vanaf knooppunt 30 moet het eens bekeken worden.

Christine Van den bossche 06-03-2021

Het is een heel mooie wandeling, bij veel wind zal het wel koud zijn omdat er veel open vlaktes zijn. Op het einde zijn we verkeerd gelopen. Aan het einde van de Koningsdijk moet je ergens naar links voor nr 30,niet gevonden waardoor we terug een deel van de wandeling in omgekeerde richting terug hebben gedaan. We gaan ze zeker nog eens terug doen

André Feyaerts 21-11-2020

Wij wandelden deze route het 2e weekend van november 2020. Het begin was veelbelovend door de wandeling tussen de kreken, maar al vrij gauw komt ge in landbouwgebied terecht. Open vlakten, afwisselend onverhard en betonvlakken, maar veelal (kilometers)lange rechte stroken zonder enige afwisseling.

Anonieme gebruiker 07-11-2020

Mooie wandelroute! 👍 Van zodra je de Kieldrechtse baan oversteekt, geen zitbanken (+ vuilbak) meer tegengekomen.