Rond de Koppenberg wandelroute

© Toerisme Oost-Vlaanderen

De Vlaamse Ardennen heeft fors geïnvesteerd in haar wandelinfrastructuur en heeft nu meer dan 850 km aaneengesloten wandelpaden. Deze wandeling laat je via onze knooppunten kennismaken met Vlaanderens Mooiste Landschap. Veel plezier!

De Rond de Koppenberg wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

De mooiste wandelroutes in Vlaanderen ontdekken? Verzeker je van een plaats voor onze Wandelknooppunt Zoektochten 2022!
beoordeling: (8)
schrijf review - lees alle reviews
  • 6.9 km
  • Maria Vander Gheynstraat , 9700 Oudenaarde
  • De route is bewegwijzerd met wandelknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (8)

schrijf review - gegevens wandelroute

Anonieme gebruiker 29-06-2022

Heel mooie gevarieerde route met leuke uitzichtspunten. Jammer dat de picknickbankjes aan het begin en op het einde van de route liggen. Het zou leuk zijn mochten picknickplaatsen op de kaartjes van wandelknooppunt zijn aangeduid. De route blijft sowieso een aanrader.

Anonieme gebruiker 12-06-2022

Heel mooie wandeling door bos en glooiende velden met prachtige uitzicht. 2km voor het einde ligt een fijn eetcafe op de route.

Anonieme gebruiker 10-06-2021

Heerlijk mooie wandelroute met enkele pittige stukken, prachtige panorama-stukjes en tussendoor enkele plekjes om even uit te blazen. Een aanrader!

Kris Peirs 11-04-2021

Mooie wandelroute, kan wel wat modderig liggen bij slecht weer. Doordat de afstand voor mij iets te kort is, heb ik ze twee keer na elkaar gedaan, in beide richtingen. Hoogtemeters niet onderschatten!

Anonieme gebruiker 04-04-2021

Schitterende wandeling. De stilte viel ons heel erg op.

Peter Van der Haegen 10-03-2021

Prachtige wandeling met veel afwisseling. Niet alleen de Koppenberg maar het aangrenzend Koppenbergbos zijn een aanrader. De signalisatie is uitstekend.

Anonieme gebruiker 28-11-2020

Prachtige wandeling op en rond de Koppenberg en in het Koppenbergbos. Kleine parking op het aangegeven adres: je moet de doodlopende straat inrijden. Niet buggyproof. Ideaal in de lente/herfst. Bij heel warm weer lijkt het mij eerder een lastige wandeling door de vele klimstukken, al bepaald ieder dat voor zichzelf natuurlijk.

Koen van Langenhove 05-11-2020

Prachtige wandeling met open vergezichten, afgewisseld met golvende bospaden. Een aanrader!!!