Langs charmante dorpen wandelroute

© Toerisme Oost-Vlaanderen

De Vlaamse Ardennen heeft fors geïnvesteerd in haar wandelinfrastructuur en heeft nu meer dan 850 kilometer aaneengesloten wandelpaden. Deze wandeling laat je via onze wandelknooppunten kennismaken met Vlaanderens Mooiste Landschap. Je kan kiezen om het volledige traject te stappen of één van de kortere lussen te verkennen. Veel plezier!

De Langs charmante dorpen wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

De mooiste wandelroutes in Vlaanderen ontdekken? Verzeker je van een plaats voor onze Wandelknooppunt Zoektochten 2022!
beoordeling: (5)
schrijf review - lees alle reviews
  • 10.9 km
  • Oude Scheldestraat 16, 9630 Zwalm
  • De route is bewegwijzerd met wandelknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (5)

schrijf review - gegevens wandelroute

Marc Vervaet 17-01-2022

De wandeling op zich was mooi wat de omgeving betrof en erg rustig op zondagochtend. We zijn met regen vertrokken tot bijna halfweg... Dit resulteerde in erg modderige passages (tussen 89 en 93 langs het kasteel, ook voor MTB'ers en tussen 92 en 99). Op drogere en zonnigere dagen is dat zeer zeker een aanrader.

Anonieme gebruiker 23-07-2021

Vertrekpunt 96 moeilijk te vinden. Niet gelegen langs de weg, maar in het bos. Vertrokken vanaf punt 95, wegens grote parking aan Provinciaal Educatief Centrum "De Kaaihoeve". Vele onverharde paden zijn overwoekerd door netels en zijn moeilijk begaanbaar.

Willy De Regge-Heyse 02-01-2021

Zeer mooie wandelroute, met afwisselend bospaden en verharde weg. zeker een aanrader. bij regenweer goede stapschoenen vereist. sommige paden waren nogal drassig, maar toch doenbaar.

Christian Lamont 10-07-2020

Mooie wandeling, eerste helft beter dan de laatste. Op bepaalde plaatsen zijn de padjes wat overwoekerd, maar toch begaanbaar.

Anonieme gebruiker 24-03-2020

Mooie route langs, voor mij, bekende wegen.