Heksen wandelroute

© Toerisme Oost-Vlaanderen

De route start aan Bistro Boekzitting aan de rand van het Muziekbos in Ronse. Wandel tussen Flobecq en Ellezelles op de voormalige Spoorlijn 87, die vandaag dienst doet als toeristisch wandel- en fietspad. Ontdek de levendige dorpskern van Ellezelles met heel wat cafés en restaurants. Houd ook zeker eens halt bij het informatie- en bezoekerscentrum van het Pays des Collines. Maak een pitstop in de gezellige brasserie van de Ijsmolenhoeve terwijl de kinderen zich uitleven op het avonturenparcours of in de kinderboerderij. 

De Heksen wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

De mooiste wandelroutes in Vlaanderen ontdekken? Verzeker je van een plaats voor onze Wandelknooppunt Zoektochten 2022!
beoordeling: (7)
schrijf review - lees alle reviews
  • 14 km
  • Boekzitting 26, 9600 Ronse
  • De route is bewegwijzerd met wandelknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (7)

schrijf review - gegevens wandelroute

Anonieme gebruiker 22-11-2020

gisteren de wandeling gedaan met start aan KP.36 en vervolgens verder in wijzerzin, voor ons waren alle KP punten ok, ook KP7. Een mooie en gevarieerde wandeling met enkele flinke kuiten bijters onderweg. Echt van genoten.

Magda De leeuw 09-11-2020

Deze wandeling vorig jaar gedaan en toen heb ik reeds doorgegeven dat KP 7 niet in de juiste richting staat. Spijtig om te moeten lezen dat dit nog niet verholpen is. Je moet daar idd naar links, wij waren rechts opgegaan en moesten aan het kruispunt op de grote weg helemaal terugkeren. Niet leuk! Maar de wandeling zelf is een aanrader.

Dominique Derveaux 10-08-2020

Nog vergeten, maar misschien goed om te weten voor wie uitkijkt naar een verfrissing in de Ijsmolenhoeve: deze is tijdens de zomer van 2020 uitsluitend voorbehouden voor jeugdkampen en omwille van corona niet toegankelijk voor externen.

Dominique Derveaux 10-08-2020

Mooie wandeling! Bewegwijzering is niet altijd even duidelijk. Op sommige kruispunten ontbreekt een bordje en tussen knooppunt 93 en 7 staat er een pijl in de verkeerde richting (geeft aan dat je moet terugkeren, maar dit klopt niet, je moet naar links!). Deze wandeling is ook te vermijden op al te warme dagen, want heel weinig schaduw.

Caroline Van Parys 20-07-2020

Vandaag deze wandeling gedaan , een echte aanrader !!!! een Prachtige wandeling, wel oppassen in Wallonie daar goed op de bewijzering letten . Op km 12 een heerlijke beklimming ( kuitenbijter )

Anonieme gebruiker 21-06-2020

Toffe route. Rustig.

Heirman Herman 25-05-2020

Heel mooie route....heel veel off-road dus in een hevige regenperiode best het juiste schoeisel aandoen :-)