In het groen van Bassevelde wandelroute

© Toerisme Oost-Vlaanderen

Zet van aan de beschermde dorpskiosk van Bassevelde koers richting de uitgestrekte Isabellapolder. De naam brengt hulde aan aartshertogin Isabella Van Oostenrijk, onder wiens bewind dit waterrijke gebied zijn huidige vorm kreeg. De dijken getuigen van de felle strijd met de zee, die geen kans onbenut liet om terug te slaan. Wie hier wandelt, kijkt voortdurend uit op het mooie kerkje van Landsdijk, en in de verte op de imposante collega-kerken van Bassevelde en Watervliet.

De In het groen van Bassevelde wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

De mooiste wandelroutes in Vlaanderen ontdekken? Verzeker je van een plaats voor onze Wandelknooppunt Zoektochten 2022!
beoordeling: (3)
schrijf review - lees alle reviews
  • 13.5 km
  • Landsdijk , 9968 Bassevelde
  • De route is bewegwijzerd met wandelknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (3)

schrijf review - gegevens wandelroute

Anonieme gebruiker 17-04-2021

Geen mooie route. Veel lange rechten stukken zonder variatie. Bovendien loop je verschillende keer op een tweevaksweg zonder plaats voor voetgangers. Niet aan te bevelen voor wandeling met kinderen!

Frans Van avermaet 14-04-2021

vandaag 14/04 de wandelroute gestapt,een goed uitgestippelde route langs rustige wegen.ik zou zeggen deze is goed zowel voor recreatief wandelen als voor de doorstappers,de ganse route zijn verharde wegen ( dus bij regen geen probleem )en ze zijn ook nog autoluw.het is landbouw gebied dus waar u ook loopt,alleen natuur rondom u.

Anonieme gebruiker 11-11-2020

Ideale route voor wie houdt van rust en het platteland. Zo goed als 100% autoluwe wegen. Ook na dagen van regen uiterst geschikt want het traject bestaat op een paar honderd meter na uitsluitend uit verharde wegen.