Duivel wandelroute

© Toerisme Oost-Vlaanderen

Het gebied tussen Everbeek-Boven en Everbeek-Beneden geldt als één van de mooiste wandelregio's van de Vlaamse Ardennen. Wandel grotendeels via onverharde wegen tussen bonte bronbossen en weidse vergezichten. Aan de andere kant van de taalgrens ontdek je het Livierenbos

De Duivel wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

De mooiste wandelroutes in Vlaanderen ontdekken? Verzeker je van een plaats voor onze Wandelknooppunt Zoektochten 2022!
beoordeling: (11)
schrijf review - lees alle reviews
  • 9.9 km
  • Muiterijstraat , 9960 Everbeek
  • De route is bewegwijzerd met wandelknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (11)

schrijf review - gegevens wandelroute

Liesbeth De Smet 23-04-2022

Zeer mooie & groene wandeling in erg rustige en onverstoorde omgeving. 85% vd tijd hoor je vogeltjes fluiten, erg rustgevend! We zijn 3e week april geweest, alles droog en geen modder op parcours. Als die er toch is, was er meteen ernaast een walk around… Ik was wat bang vr de modder maar was nt nodig. Mooie boshyacinten en anemonen te zien. Doen!!

Anonieme gebruiker 05-08-2021

Ik vind dit een zeer mooie wandeling! Ideale boswandeling. Het enige minpunt dat ik er kan in vinden, is dat midden de wandeling er een wel heel lange rechte lijn in het bos is. Maar anders perfect: veel bos, op en neer, mooie paden, weinig verharding, mooie zichten. Bij regenweer zijn goede wandelschoenen wel vereist.

Anonieme gebruiker 21-06-2021

Prachtige wandelroute door de bossen. Heel rustig en mooi.

Anonieme gebruiker 12-05-2021

na het lezen van de commentaren, waren we toch een beetje ontgoocheld van deze wandeling. je zit zeker in de stilte en gaan langs een mooi bos maar voor mij is te eentonig, te veel bos. Er zijn daar in de buurt zoveel mooie verzichten maar door steeds in de bossen te zitten zie je deze niet. hebben al mooiere gedaan

Brigitte Notte 02-05-2021

1 van de mooiste die we al deden. veel hoogteverschillen in bijna uitsluitend bossen met prachtige uitzichten ! Nu 2 mei zijn de boshyacinten en -anemoontjes op hun mooist. absolute aanrader. af en toe best een klimmetje in het bos. prachtige omgeving ! 5 * plus eigenlijk. mag zeker niet op uw palmares ontbreken ! parkeren kan direct aan de kerk.

Anonieme gebruiker 15-04-2021

Dit is de allermooiste wandelroute in de Vlaamse Ardennen! Grote diversiteit aan mooie paadjes, beekjes, stukjes bos, kortom schilderachtig mooie stukken natuur en dit in een oase van rust & stilte... Meer dan de moeite waard! Enkel opletten in 't begin van de route, na het 1ste rechte stuk rechts kiezen.

Anonieme gebruiker 22-02-2021

Hele mooie route door velden/bossen, amper op straat. Tip: doe deze wandeling als het al enkele weken droog weer is geweest. Wij stonden v.d. 9,9 km er zeker 7 met onze enkels tot in de modder. Wij hebben niet gewandeld maar geploeterd. Parking a.d. kerk. Niet buggyproof. Start: knppnt 2: school a.d. rechterkant = straat naar rechts (glasbol).

Alexander Lammens 26-12-2020

Heel mooie wandeling. Afwisseling tussen mooie vergezichten,prachtige panorama's en bossen. Heel stille wandeling ook. Heerlijk! En ik vind hem mooier dan de Weerwolfwandelroute

Karla Vanhessche 21-11-2020

Prachtige wandeling !! Puur natuur. Stapschoenen aandoen is aangeraden zeker na een paar regendagen.

Richard Gale 18-11-2020

Beautiful walk but sections are knee deep mud. Take your boots. Several beech woods and streams make for beautiful autumn colours. Deer also spotted

Anonieme gebruiker 05-11-2020

Heel veel modder. Maar de pittige hellingen, de prachtige vergezichten, de bossen en de herfstkleuren, maken het een heel mooie wandeling.