Talanderwandeling

© wandelknooppunt.be - Marc Joris (Auteur)

In Domeinbos Hoge Vijvers in Arendonk laad je moeiteloos je batterijen weer op. Je geniet er van een deugddoende rust, weidse vergezichten en een heerlijke brok natuur. De geelgors fluit er vrolijk op los en met een beetje geluk spot je een jagende boomvalk. Een nachtje avontuurlijk kamperen op de bivakzone maakt de trip compleet. Met dank aan kempen.be.

Deze route werd ingezonden door Marc Joris.

beoordeling: (8)
schrijf review - lees alle reviews
  • 11.7 km
  • Lusthoven 88, 2370 Arendonk
  • De route is bewegwijzerd met wandelknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (8)

schrijf review - gegevens wandelroute

Ingrid Vergauwen 18-04-2021

Ik deed vandaag een eigen route gebaseerd op deze mooie wandeling. Het is daar prachtig. Ik deed er ook nog een stuk van zwart ven en landgoed de Utrecht bij en ik ga zeker nog eens terug

Anonieme gebruiker 17-01-2021

Wauw, wat was dit een ongelooflijke mooie wandeling! Wij hadden de 'chance' dat er nog wat sneeuw lag van de dag ervoor. Eventjes in de war met het startpunt, maar eens vertrokken kon de wandeling niet meer stuk. Zeker de moeite!!

Anonieme gebruiker 20-12-2020

Prachtige boswandeling met gevarieerde bestanden en veel ruimte

Edmond Camerman 09-11-2020

Heerlijke natuurwandeling in het Gebied Hoge vijvers te Arendonk. De wandeling verloopt volledig door de bossen. Wat voor sommige mensen misschien nogal saai zou kunnen zijn. Toch is er voor wie oplet heel wat moois te ontdekken. Mooie bomen, paddenstoelen, een kleine open oppervlakte met gevarieerde begroeiing en veel frisse lucht.

Willems Erik 13-10-2020

bij een heerlijk herfstzonnetje deze wandeling gedaan, mooie wandeling, gevarieerd landschap maar altijd midden in mooie natuur, knooppuntnummers ok

Anonieme gebruiker 09-05-2020

mooie wandeling maarde nummering moet worden nagekeken

Ingrid Stes 10-06-2019

Mooie wandeling in bosrijk gebied, wel een beetje saai met de langgerekte stukken. Het theehuisje van de vzw Talander was een aangename verrassing. Weinig vijvers gezien, ondanks de benaming van het domein, wel veel verwijzingen naar Pidpaputten.

Ingrid Stes 31-05-2019

Mooie wandeling, enkel sommige lange, rechtlijnige stukken zijn wat saai. Leuk om het sociaal project van Talander te kunnen aandoen.