Bruggeskeswandeling

©

In het Gewestbos in Ravels - met 850 hectare een van de grootste bosgebieden van de provincie Antwerpen - wacht je 100% offroad wandelplezier. Beken, grachten en greppels doorkruisen het domein. Wees gerust: twintig houten bruggetjes houden je voeten droog! Via smalle, kronkelende zandpaadjes verken je een gevarieerd landschap met bos, graslanden, historische vennen en heide. Het veerpont over het kanaal vormt een heerlijk intermezzo op je wandeling. Extra wandeltips en toeristische info op www.toerismeravels.be en www.kempen.be. Meer details over het Gewestbos op www.natuurenbos.be/gewestbosravels.

beoordeling: (4)
schrijf review - lees alle reviews
  • 10 km
  • Jachtweg 27, 2381 Ravels
  • De route is bewegwijzerd met bordjes (geen wandelknooppunten, maar eigen bewegwijzering).
Reviews (4)

schrijf review - gegevens wandelroute

deraemaeker rudy 27-07-2021

zeer leuke wandeling zelfs met een hond .

Anonieme gebruiker 19-06-2021

Gaan wandelen met vrienden. Dit is echt een prachtige tocht. Volledig omgeven door de natuur, veel schaduw, halfweg een fijn cafe met terras. De bewegwijzering is ook goed in orde en de route zelf is onderhouden. Echt een aanrader.

Philip Duymelinck 14-05-2021

Heel mooie 5-sterren wandeling door het prachtige Gewestbos Ravels. Leuk om even te pauzeren op het terras van het Boswachtershuisje langs de Arendonksesteenweg.

Edmond Camerman 17-04-2021

Dit is een heel mooie wandeling die bewegwijzerd is met een rode driehoek op een witte achtergrond. Meer info is te vinden via deze brochure https://www.natuurenbos.be/sites/default/files/folder_gewestbos_ravels_hr.pdf en ook op onze site https://www.plezantetoeren.be/belgie/454294_ravels-bruggeskeswandeling-9-81-km-lw