Drie grenzen wandeling

© Toerisme Provincie Antwerpen

De gloednieuwe Drie Grenzenwandeling in Hoogstraten Wortel neemt je mee voor een ontspannende wandeling doorheen de groene driehoek rondom de Witte Kei. De Witte Kei geeft het grenspunt aan waar Hoogstraten, Merksplas en Baarle-Hertog samen komen. 

Door een recente ruilverkaveling  is dit natuurgebied nu ook via de Nederlandse zijde toegankelijk. Dwars door de valleien van het Merkske en de Noordermark steek je de grens over richting Baarle-Nassau. 

De adembenemende natuur is onbetwistbaar de hoofdrolspeler van deze wandeling.
Je vindt de gratis wandelfolder bij Toerisme Hoogstraten. 

 

 

De mooiste wandelroutes in Vlaanderen ontdekken? Verzeker je van een plaats voor onze Wandelknooppunt Zoektochten 2022!
beoordeling: (8)
schrijf review - lees alle reviews
  • 7.5 km
  • Kolonie 10, 2323 Wortel
  • De route is bewegwijzerd met wandelknooppunten. Volg deze knooppunten:
Reviews (8)

schrijf review - gegevens wandelroute

Rosine Van Hemelryck 12-10-2021

Kolonie 10 kon GPS niet vinden. Zoek op cafés Den Bayerd of Klapekster waar wandeling begint. Ik ben omgekeerd begonnen .Van 1 naar 2 ipv naar 18 en dat is het mooiste deel (langs het water).Vanaf 55 wordt het eentonig en het laatste stuk was er me te veel aan. Liever bij 55 weg doorsnijden naar 50 of 17. Zo bespaar je de saaie verharde weg

Anonieme gebruiker 06-06-2021

Mooie wandeling in rustig gebied. Wel vaak eentonig. Veel bos en lange dreven. Horeca bij start/aankomst en ijssalon halfweg

Wendy van Deurzen 24-05-2021

Heel mooie en afwisselende wandeling, door bossen en velden, vol van enkel natuurgeluiden. Aanrader!

bert rouckhout 02-05-2021

rustige mooie wandeling met veel afwisselijng

Anonieme gebruiker 28-03-2021

Hebben deze route niet gevonden..startplaats?zijn dan verder gereden naar kolonie 7 en daar dan leuk gewandeld... Mvg Conny

Philip Duymelinck 28-03-2021

Uitwaaien en genieten van de rustige natuur. Afwisselend door weilanden en bossen. Aan startpunt en onderweg mogelijkheden tot take-away.

Anonieme gebruiker 21-03-2021

Mooiste wandeling tot nu toe en wij hebben er al heel wat gedaan! Ideale afwisseling tussen landschappen. Parking bij vertrekpunt. Ook take-away koffie en halverwege een ijsje bij de schapenboer. Aanrader!

Anonieme gebruiker 19-03-2021

Mooie wandeling voor tussendoor. Afwisseling bos, weide en heide en ongeveer halverwege kan je een lekker ijsje eten bij de schapenboer. Ook voor je viervoeter een goede wandeling. Parking en horeca aan vertrekpunt.