Loading...

De Roze Mars: Burg-Reuland

7.5 km • Burg-Reuland

officiële route

7.5 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Burg Reuland 123, 4790 Burg-Reuland

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met knooppunten.

5m 5m 5m 5m
© Pink Ribbon

beschrijving

Trek erop uit en ontdek al het moois dat Burg-Reuland te bieden heeft. Kort na de start kan je al genieten van een prachtig zicht op een kasteelruïne. Meteen daarna staat je een steile beklimming te wachten, waarvoor je wordt beloond met een adembenemend panoramisch uitzicht over het dorpje.Bijna halverwege de route kan je een korte pauze inlassen en in alle rust iets lekkers drinken op het mooie terras van Hotel Restaurant Zur Alten Mühle. Daarna ben je helemaal klaar voor de volgende uitdaging: een steile klim door een sprookjesachtig bos. Na al dat klimmen is het tijd voor een afdaling, waarbij je getrakteerd wordt op een magnifiek uitzicht over de vlakten en bossen.

te volgen knooppunten


0 km

0.2 km

0.3 km

1 km

1.3 km

2.8 km

3.3 km

4.7 km

5.6 km

5.8 km

6.3 km

7.3 km

7.5 km
Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zondag 23 juli 2023 door H.K.Een mooie route. Zeker een stijl stuk, maar de omgeving is het waard. Afwisselend landschap.

maandag 28 december 2020 door Emilienne BaisipontZeer mooie streek

zondag 25 oktober 2020 door R.E.van 45 naar 8 is echt een kuitenbijter om mee te beginne maar het moet gezegd. Deze loont echt de moeite

Welke POI wil je tonen op de kaart?

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Je moet ingelogd zijn om hier routes te plannen.

Experimenteel wandelnetwerk

De route die je hebt gekozen, loopt (deels) langs een experimenteel virtueel wandelnetwerk (de blauw gekleurde knooppunten en trajecten op de kaart).

Deze trajecten zijn niet gecontroleerd op het terrein. Neem voor je hier gaat wandelen een minuut de tijd om te lezen wat een experimenteel wandelnetwerk is en aan welke regels je je moet houden als je hier gaat wandelen.