Loading...

Cotthem wandelroute

12.8 km • Sint-Lievens-Houtem

officiële route

12.8 km 0.0 km 0.0 km

route aangeboden door

adres startpunt (bij benadering)

Marktplein 15, 9520 Sint-Lievens-Houtem

wandelkaart kopen

Een papieren kaart van het volledige wandelnetwerk in deze buurt?

Bekijk in onze shop

bewegwijzering

De route is volledig bewegwijzerd met thematische bordjes (geen knooppunten).

5m 5m 5m 5m
© Toerisme Oost-Vlaanderen

beschrijving

Verken de landelijke gemeente Sint-Lievens-Houtem en het gehuchtje Cotthem. Wandel aan de voet van de 83m hoge Baleiheuvel over een Romeinse heirbaan en langs talrijke kerk- en voetwegels. Ga voorbij de dorpjes Oombergen (Zottegem) en Hillegem (Herzele).

De Cotthem wandelroute wordt je aangeboden door Routen, een initiatief van Toerisme Oost-Vlaanderen.

Deze route heeft 3 beoordeling(en).
Beoordeel route!

zaterdag 13 november 2021 door V.V.Mooie wandeling maar gisteren toevallig ook jaarmarkt in Sint-Lievens-Houtem. Ik vertrok dus in Hillegem, parking aan de kerk, op de route. Zo vermeed ik de drukte van de jaarmarkt. Fijne picknick/pauze plek bij De Romein op de Balei.

woensdag 16 juni 2021 door Tom DeputterHeel mooie route in het groen. 98% offroad. In het begin bij het verlaten van de verkaveling is het niet duidelijk welke richting. Het is dus rechtdoor in het bos. Soms wat zoeken naar bordjes in het groen. Een aanrader!

zondag 24 januari 2021 door Danielle GhyselsVeel drassige stukken, schoenen bijna volledig onder de modder. BEter een ander tijdstip van het jaar kiezen om deze route te doen maar voor de rest wel mooi. Goed bewegwijzerd

Welke POI wil je tonen op de kaart?