Gebruiksvoorwaarden wandelknooppunt.be

versie 25/05/2018

Lees aandachtig deze gebruiksvoorwaarden met betrekking tot het gebruik van wandelknooppunt.be. Door gebruik te maken van wandelknooppunt.be gaat u akkoord met de gebruiksvoorwaarden hieronder beschreven inclusief toekomstige versies. Keer regelmatig terug naar deze pagina om de eventueel vernieuwde gebruiksvoorwaarden te lezen.

  1. Wandelknooppunt.be is een project van 2infinIT bvba.
  2. U heeft toestemming van wandelknooppunt.be nodig om informatie van wandelknooppunt.be en alle afgeleide producten te hergebruiken of te kopiƫren.
  3. Om toegang te krijgen tot bepaalde functionaliteiten op wandelknooppunt.be is het nodig om een Wandelknooppunt-account aan te maken. Om een account aan te maken voert u de gevraagde persoonlijke gegevens in. Het is niet toegelaten deze gegevens te delen.
  4. Wandelknooppunt.be kan niet verantwoordelijk worden gesteld voor ongevallen of onregelmatigheden tijdens het volgen van een publicatie (wandelroute) op wandelknooppunt.be of een afgeleid product. Wandelknooppunt.be is niet verantwoordelijk voor de staat waarin de gepubliceerde wandeltrajecten zich bevinden. Wandelknooppunt.be publiceert en digitaliseert enkel wandelpaden van derden en is niet verantwoordelijk voor de juistheid of staat op het terrein van elke route die op wandelknooppunt.be gepubliceerd staat.
  5. Alle diensten, publicaties, functionaliteiten en documentatie op wandelknooppunt.be worden aangeboden in de toestand waarin ze zich bevinden, zonder bijkomende voorwaarden of garanties. Wandelknooppunt.be kan niet garanderen dat de informatie en functionaliteiten die worden aangeboden, aan de verwachtingen van de gebruiker zullen voldoen. Wandelknooppunt.be kan ook geen garanties geven over de correctheid, nauwkeurigheid en betrouwbaarheid van de data die aangeboden wordt.
  6. Bij het gebruiken van wandelknooppunt.be gaat u akkoord met het Privacybeleid.