Word wandelreporter en win een leuke prijs!

Auteur: Sven Nijs (oprichter wandelknooppunt.be)

Het is zomer. Veel landschappen zijn nu op zijn mooist. Het ideale moment om een leuke wedstrijd te organiseren dus.

Wandelknooppunt.be is tot nader order een eenmansproject. Het up-to-date houden en uitbreiden van deze website is dan ook een hele uitdaging. Er is heel veel vraag naar suggestieroutes.

Op dit moment vind je op deze website een eerder beperkt aanbod aan deze routes. Daarom wil ik met deze wedstrijd de hulp inroepen van jullie, trouwe gebruikers van wandelknooppunt.be. Word wandelreporter en deel jouw wandelervaringen met andere wandelaars. Je kan er bovendien een leuke prijs mee winnen!

Een suggestieroute is een lusvormige wandeling die een beschrijving heeft, samen met wat leuke sfeerfoto’s en praktische informatie. Een voorbeeld is de wandelroute Langs de Heistse berg. Een suggestieroute geeft de wandelaars duiding bij een bepaald wandeltraject. Lees verder om te weten te komen hoe je kan deelnemen en wat er te winnen valt.

Hoe kan je deelnemen?

Heel simpel. Je stippelt een wandelroute uit ergens in Vlaanderen via onze routeplanner. Je gaat daarna op stap, en je neemt onderweg enkele leuke sfeerbeelden. Achteraf volg je deze stappen om een geldige inzending te versturen:

  • Verzin een naam voor de wandelroute. Probeer een niet al te lange naam te bedenken die de lading van de wandelroute bedekt.
  • Beschrijf de route. Geen boek natuurlijk, een 4-tal zinnetjes volstaat. Probeer in een korte tekst de route te beschrijven. Een voorbeeld vind je bij Rond Nieuwpoort Haven.
  • Noteer de gevolgde knooppuntnummers. Wel opletten: een suggestieroute moet altijd lusvormig zijn. Je vertrekt en eindigt een route dus aan hetzelfde knooppunt.
  • Neem enkele foto’s tijdens de wandeling. Bij een inzending kan je tot maximum 4 afbeeldingen bezorgen. De afbeeldingen graag wel groot genoeg aanleveren, het formaat van de afbeelding (.jpg, .gif,…) maakt niets uit.

Bovenstaande info kun je ons bezorgen via email op het emailadres wedstrijd.wandelknooppunt@gmail.com. De foto’s zet je in bijlage, en alle andere info zet je gewoon op mail. Samen met je inzending(en) bezorg je ons ook best je naam, voornaam en adres.

Jouw inzending wordt dan toegevoegd op wandelknooppunt.be en is gratis beschikbaar voor alle gebruikers. Jouw naam wordt als auteur van de route vermeld.

Wat valt er te winnen?

De wedstrijd loopt tot en met 31 oktober 2017. Op die dag verloten we 15 prijzen. Elke inzending is een ‘lotje voor de loterij’. Dit is wat er te winnen valt:

  • 5X een Coolblue waardebon van 25 euro. Je koopt ermee wat je wilt.
  • 10X een gratis ticket voor deelname aan de Wandelknooppunt fotozoektocht 2018 t.w.v. 12 euro.

De winnaars worden op 31 oktober 2017 per email op de hoogte gebracht.